fbpx

Projekat – Planer putovanja

Logo sajta

Sigurni smo da ste se više puta našli u situaciji kada satima tragate o odgovarajućim informacijama za vaše putovanje. Prikupljate podatke sa internet stranica, čitate magazine, knjige, raspitujete se kod drugih… U svemu tome izgubite dosta vremena, a vi još niste pronašli odgovarajući smeštaj niti šta ćete tamo posetiti.

Kao rešenje za takve probleme od nedavno vrlo jednostavno i brzo možete zaobići korišćenjem Planera putovanjaisplanirajputovanje.com.

Projekat Planer putovanja je projekat koji je nastao sasvim spontano i koji danas vode tri mlade i vredne devojke. One su tu da uštede vaše vreme i pomognu vam da što kvalitetnije putujete, da usput nešto naučite, da istražite i posetite nova mesta, da vas posavetuju, podrže i pruže što više korisnih, zanimljivih i inspirativnih priča sa putovanja.

Naime, one su osmislile način da vi uštedite vreme planiranja svog putovanja a da podjednako uživate u njemu kao da ste ga vi isplanirali. Sve što treba da uradite jeste da na njihovom sajtu odgovorite na nekoliko kratkih i jednostavnih pitanja pomoću kojih će vam one lično isplanirati sve onako kako vi želite. Bilo da je reč o planini ili jezeru, mirnom ili aktivnom odmoru ili da želite da šetate kroz nacionalne parkove ili posetite neke kulturne ustanove, one su tu da vam sve to predstave i posavetuju šta je to što možete videti.

O svakoj znamenitosti dobijaju se zanimljive i poučne informacije, a ono što se nama najviše dopalo jeste da kreatori planera uvek ostavljaju prostora da i vi sami istražite tako da oni koji ne vole da im je sve u potpunosti isplanirano takođe mogu da koriste planer.

Svaki plan putovanja kreiraju sa velikom ljubavlju za svakog korisnika. Kao osobe kojima je putovanje strast i u čemu uvek uživaju, i one znaju koliko je lepo isplanirano putovanje važno i koje su njegove prednosti.

Ako poželite da ih podržite na društvenim mrežama, možete ih zapratiti na njihovoj  Instagram i Facebook stranici.

Autor: Andrijana Cojić

Fotografija: Autor

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!