fbpx

Prijave su sada otvorene za učešće na događajima “Global Travel Marketplace”

conference-3518465_1920

Predstavnici za godišnje događaje Global Travel Marketplace (GTM) i Global Travel Marketplace West otkrili su da se prijave sada prihvataju.

GTM West događaj će se održati u The Vestin La Paloma Resort & Spa u Tusonu, Arizona, između 2. i 4. maja, dok će se GTM šou održati u The Diplomat Beach Resortu u Fort Loderdejlu/Holivud, Florida, između 28. jula i 30.

Događaji pružaju unapred kvalifikovanim savetnicima za putovanja priliku da upoznaju nove dobavljače, da izgrade odnose sa dobavljačima koje već poznaju i da se povežu sa kolegama. Ograničen broj savetnika je pozvan da učestvuje: 100 do 125 učesnika za GTM i 100 za GTM West. – Piše Travel Pulse.

Savetnici moraju imati 1 milion dolara godišnje prodaje da bi se kvalifikovali za GTM i 800.000 dolara godišnje prodaje za GTM West, ili učesnik može biti vlasnik višemilionske agencije koja aktivno rezerviše putovanja.

Svi učesnici moraju imati ovlašćenje da donose odluke o proizvodima i partnerima.

„GTM nastavlja da privlači najbolje u poslu svake godine“, rekla je izvršna potpredsednica Northstar Travel Group Alicia Evanko-Levis. „Ovo su ozbiljni profesionalci za putovanja čija su preduzeća preživela pandemiju i žele da nastave da rastu, inoviraju i grade nove odnose. – Piše portal Travel Pulse.

„Uzbuđeni smo što vidimo šta ova godina donosi i veze koje će se stvoriti kao rezultat neuporedivih mogućnosti umrežavanja u GTM-u“, nastavio je Evanko-Levis.

Svaki događaj uključuje dva dana zakazanih sastanaka, pri čemu savetnici imaju do 50 sastanaka jedan na jedan, od kojih svaki traje šest minuta. Savetnici takođe učestvuju u dvanaest prezentacija u sali upravnog odbora, u kojima se dobavljači sastaju sa otprilike desetak savetnika u kolaborativnom i interaktivnom okruženju. – Navodi Travel Pulse.

Savetnici se mogu prijaviti na zvaničnom sajtu Global Travel Marketplace-a. Sledeći korak je telefonski intervju jedan na jedan.

Izvor: Travel Pulse

Fotografije: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!