fbpx

Predstavljena nadograđena verzija sistem eVisitor

work

U sklopu projekta Hrvatski digitalni turizam, čiji je nosilac Ministarstvo turizma i sporta te koji sufinanciše EU u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz Evropskog fonda za regionalni razvoj, objavljena je nova i nadograđena verzija sistem eVisitor Hrvatske turističke zajednice, koji je namenjen za evidenciju turističkog prometa te za obračun i kontrolu naplate turističke takse.

Sistem eVisitor Hrvatsku je pozicionirao u sam vrh svetskih zemalja po inovativnim tehnološkim rešenjima u turizmu, a najznačajnije novosti uključuju potpuno novi dizajn koji je usklađen s dizajnom projekta Hrvatski digitalni turizam te koji omogućuje i prilagođenost za osobe s disleksijom i slabijim vidom. Takođe, omogućen je i prikaz osnovnih informacija o turističkoj članarini, preuzimanje uplatnica za turističku članarinu, a olakšano je uređivanje i postavljanje slika smeštajnih objekata na portalu Croatia.hr.

Sustav eVisitor je domaći hrvatski proizvod po kojem je naša zemlja jedinstvena u svijetu. Da je riječ o iznimnom tehnološkom rješenju potvrđuje i nagrada Svjetske turističke organizacije (UNWTO), koju je ovaj projekt osvojio u kategoriji za inovativnost u istraživanju i tehnologiji. Sada smo sustav dodatno nadogradili i unaprijedili, uvedene su funkcije koje će dodatno doprinijeti daljnjem razvoju hrvatskog turističkog sektora, dok će za mnoge korisnike sustav biti još snažniji alat u razvoju turističkih ponuda, odnosno definiranju marketinških i promotivnih aktivnosti, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!