fbpx

Predstavljen novi promotivni film TZ grada Zadra

bas-van-den-eijkhof-LchLjOB-XvE-unsplash

U Polivalentnoj dvorani Providurove palate, predstavljen je novi promotivni film Turističke zajednice grada Zadra „Meet. Feel. Explore. Zadar”. Film koji je ovih dana izazvao medijsku pažnju zbog fascinantnih kadrova koji su objavljeni na društvenim mrežama predstavili su direktor TZ Zadar Mario Paleka, autor i reditelj filma Igor Goić te dvoje zadarskih glumaca koji su tumačili glavne uloge – Nevena Dujmović Prižmić i Dejan Marcikić.

– Reč je o nastavku aktivnosti snimanja promotivnih videozapisa koje turistička zajednica sprovodi dugi niz godina. Nakon poslednjeg filma kojeg je Igor napravio 2014. godine, ukazala se potreba za predstavljanjem novih sadržaja na jedan moderan i zanimljiv način. Naša je sreća što u gradu imamo ljude poput Igora koji rade svetske stvari. Film će se u prvo vreme intenzivno prikazivati u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji, za šta su već ugovorene i kreirane kampanje, a zajedno sa svojim kraćim varijantama biće dostupan i našim turističkim subjektima i iznajmljivačima, koji će njima takođe moći pokazati gostima gde dolaze, rekao je direktor TZ grada Zadra Mario Paleka.

Film krije različite duhovite situacije i iznenađenja: u škrinji za blago zapravo je tradicionalni Zadarski kolač, a u restoranu šeprtljavog konobara sa škrinjom dočekuju poznati ugostitelj Erik Pavin i gost Hrvoje Dukić. Naravno, sve je to savršen san, koji će postati stvarnost za onoga tko ga doživi.

– Jedno je sigurno, u kojem god smeru krenuli, u Zadru uvek možete pronaći neku avanturu, inspiraciju, tajnu ili drevni spomenik. I svakim korakom u ovom gradu udaljeniji ste od briga svakodnevnog života. Baš ono što vam je potrebno za odmor iz snova, koji ovog puta nećete sanjati! poručuju ovim filmom iz Turističke zajednice grada Zadra.

Izvor: Turističa zajednica grada Zadra

Fotografija: Unsplash.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!