fbpx

Poziv RARIS-a svima koje se bave turizmom u istočnoj Srbiji za promociju na portalu Invest East Serbia

pexels-oleg-magni-2058130

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) objavila je danas da je otvoren javni poziv svim vlasnicima privatnih lokacija i projekata u turizmu da ih prijave i besplatno predstave na regionalnom investicionom portalu istočne Srbije “Invest East Serbia” www.investeastserbia.com.

Na sajtu su predstavljene sve ključne činjenice, ekonomski pokazatelji, glavne prednosti poslovanja u našem regionu i predstavljene lokacije i projekti namenjeni investitorima, navedeno je u saopštenju.

Svi oni koji imaju turističke objekte, parcele pogodne za izgradnju turističkih objekata, projekte za investicije u turizmu, objekte koji se mogu prenameniti za turizam a koji su na prodaju, koji se izdaju ili za koje se traže partneri, mogu se besplatno objaviti u bazi investicionih lokacija na sajtu www.investeastserbia.com.

U bazi je već 20 lokacija i projekata koji su predstavljeni na engleskom, nemačkom i srpskom.

Istaknuto je da će RARIS promovisati sve investicione mogućnosti na sajtu “Invest East Serbia”, na investicionim konferencijama i skupovima, na sastancima sa domaćim i stranim investitorima, na društvenim mrežama.

Protekle nedelje je organizovana investiciona prezentacija u Nišu, a u pripremi je prezentacija u Beogradu.

RARIS će, kako je najavljeno, uskoro pokrenuti i intenzivnu onlajn promociju mogućnosti investiranja u turizmu istočne Srbije.

U bazu turističkih lokacija i projekata mogu se prijaviti: parcele za izgradnju turističkih objekata turistički objekti koji već postoje a koji se mogu unaprediti, renovirati, dograditi i slično postojeći objekti koji se mogu prenameniti za turizam sve druge lokacije ili projekte na kojima se može razviti poslovanje u turizmu.

Javni poziv i obrazac za prijavu lokacija mogu se naći na adresi: https://www.investeastserbia.com/index.php/javni-poziv-turizam.

Osim turističkih projekata i lokacija, na sajtu investeastserbia.com nalazi se i baza greinfild i broaunfild lokacija za investiranje iz istočne Srbije.

U ovoj bazi je trenutno pedesetak lokacija iz regiona koje pokrivaju različite sektore, od turizma do industrijske proizvodnje.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!