fbpx

Porto Montenegro – vaša ulaznica u nesvakidašnji život na obali

porto montenegro

Već više od deceniju, projekat Porto Montenegro važi za jednu od najpoželjnijih adresa u zalivu Boke. Kao jedan od važnih katalizatora razvoja na primorskoj obali, projekat je do sada prerastao u destinaciju svetskog ranga – i samoodrživ sistem sa svim pratećim elementima savremene infrastrukture.

Marina svetske klase, živopisno naselje na prvoj liniji od mora i elegantne rezidencije, s vrhunskim radnjama, restoranima i kulturnim atrakcijama, dom su onima koji traže neobičan život, a u strukturi vlasnika se može izbrojati preko 45 nacionalnosti.

Uz stalni rast vrednosti nekretnina, stabilnost valute euro i režim s vrlo niskim porezima povoljan za poslovanje, Porto Montenegro je postao dinamična kosmopolitska stambena zajednica, kao i destinacija za putovanja tokom cele godine. Za porodice postoji i međunarodna škola koja nudi IB nastavni program, a za poslovne ljude tzv. Južno naselje nudi niz atraktivnih kancelarijskih prostora za iznajmljivanje.

Dok su neki kupci stambenih jedinica spremni da sačekaju završetak novog naselja Boka Place do 2023. godine, drugi ispunjavaju svoju želju da se odmah usele kupovinom jedne od nedavno završenih jedinica u Porto Montenegru, gde je još uvek dostupan ograničen broj rezidencija.

Smeštene direktno na rivi, Regent Pool Club rezidencije sastoje se od dva objekta – Baia i Aqua. Dizajnirane u elegantnom, savremenom stilu i povezane u dnu prostranom terasom s bazenima, rezidencije su ispunjene svetlošću i imaju prekrasan pogled na more ili planine. Vlasnicima je omogućen pristup svim uslugama i sadržajima hotela Regent Porto Montenegro s pet zvezdica i mogu imati koristi od opcionog programa iznajmljivanja nekretnina u hotelu.

Samo nekoliko koraka dalje od rive, rezidencija Elena predstavlja sofisticirani dodatak Porto Montenegru, s dobro planiranim enterijerima s prostranim terasama i prekrasnim pogledom na more ili planine. Vlasnicima se nudi širok izbor usluga, uključujući opciju uređenja enterijera i opremanja, kao i pristup dobro uhodanoj usluzi upravljanja iznajmljivanjem stambenih jedinica M Residences Porto Montenegro. Kao i u Regent Pool Club rezidencijama, kupci dobijaju automatsko članstvo u ekskluzivnom Klubu vlasnika, s njegovim posvećenim lifestyle timom i portfoliom posebnih pogodnosti.

I dok se projekat nastavlja širiti kroz više novih budućih faza, trenutno aktuelno je i novo naselje u izgradnji, Boka Place – a predstavlja retku priliku za dobru investiciju, elegantan, primorski način života, i mesto susreta dinamične internacionalne zajednice, koja je već dobro poznata u Porto Montenegru.

Ova izuzetna urbana četvrt čiji se završetak očekuje tokom 2023. godine projektovana je za život tokom cele godine, s naglaskom na blagostanje i rekreaciju. Obuhvata širok izbor rezidencija, visokokvalitetne maloprodajne objekte, ekstravagantne restorane, novi vrhunski hotel SIRO i mnoštvo zabavnih aktivnosti za porodice, parove i prijatelje.

Privatne i hotelske rezidencije u Boka Place – trenutno u izgradnji – dostupne su uz nove olakšice za kupovinu, po početnim cenama od 240.000 EUR. Prilikom potpisivanja kupoprodajnog ugovora kupac plaća iznos od 30%, a ostatak po završetku izgradnje – bez kamate.

Kao retka prilika za posedovanje luksuznih nekretnina pod povoljnim uslovima, ovi planovi plaćanja i pogodnosti dostupni su samo u periodu do 31. maja 2022.

Zbog svog prepoznatljivog stila i prednosti lokacije, Boka Place predstavlja odličnu priliku za ulaganje, kako u smislu uvećanja kapitala, tako i mogućnosti korišćenja dobro uhodanog i priznatog programa upravljanja iznajmljivanjem jedinica.

U internacionalnim krugovima medija i među mnogobrojnim stranim investitorima, Porto Montenegro je već dugo nezaobilazna destinacija prilikom posete Crnoj Gori – a u ovoj godini, predlažemo da se u to i sami uverite. Očekuje vas izvanredna atmosfera i pažljivo osmišljen kalendar događaja, te ulaznica u nesvakidašnji život na spektakularnoj obali.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!