fbpx

Pokrenuta kampanja “I ovog ljeta Trebinje te čeka”

Trebinje

Turistička organizacija Grada Trebinja u sredu 2. juna je pokrenula promotivnu kampanju sa sloganom: “I ovog ljeta – Trebinje te čeka” uz haštag generatore #gotrebinje #ljetujutrebinju i #sviutrebinjeКampanja ima za cilj promociju turističke ponude Trebinja na regionalnom turističkom tržištu, a poseban fokus biće stavljen na tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

U tu svrhu kreirano je više multimedijalnih sadržaja kojima će se putem digitalnih kanala komunikacije direktno doći do većine potencijalnih turista, a poseban osvrt biće stavljen na reklamiranje putem Google-a, društvenih mreža i ostalih internet kanala i medija.

S ciljem boljeg pozicioniranja Trebinja na tržištu tokom naredna dva meseca, izrađeni su i zakupljeni reklamni bilbordi, “city light” displeji i platforme, kao i ostale oglasne površine u većim gradovima Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Кampanja je kreirana u saradnji sa agencijom Konteent Media iz Banjaluke, a planirano je da traje do zaključenja letnje turističke sezone.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!