fbpx

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam će podržati organizaciju Turističkog samita Vojvodine kao značajnog događaja namenjenog turističkim delatnostima

Turistički Samit Vojvodine

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam i Udruženje ,,Centar za edukativni razvoj“ iz Novog Sada, sklopili su danas Protokol o saradnji u cilju realizacije zajedničkih aktivnosti na podizanju svesti o kongresnom i konferencijskom turizmu i važnosti osnaživanja i povezivanja akademske zajednice sa sektorom privrede i turizma, a kroz organizaciju Turističkog samita Vojvodine. Samit se realizuje kao vid podrške i podsticaja za unapređenje i umrežavanje privatnog i javnog sektora na teritoriji AP Vojvodine.

Samit se održava 9. i 10. juna 2022. godine u organizaciji Udruženja građana ,,Centar za edukativni razvoj Novi Sad“ i agencije ,,Balkan Infinity Travel“ d.o.o. koji se bave promocijom i unapređem turizma na teritoriji AP Vojvodine, sa primarnim ciljem usavršavanja zaposlenih u turističkoj industriji AP Vojvodine, a samim tim i Republike Srbije.

Teme Turističkog samita Vojvodine u 2022. godini su dijalog institucija – turizam u Vojvodini danas, potom međusektorska partnerstva – ključ uspeha u turizmu i naposletku kako kreirati uspešan brend u turizmu sa akcentom na Vojvodinu kao brend za sebe.

Protokol su potpisali pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević, i predsednik Organizacionog odbora, Nemanja Dimić.

,,Potpisivanjem ovog Protokola formalizujemo međusobnu saradnju koja predstavlja podršku unapređenju turističke ponude u AP Vojvodini, kroz edukaciju i povezivanje, uz saradnju kako zaposlenih u sektoru turizma AP Vojvodine, tako i ostalih učesnika i konzumenata, uz jačanje međusektorskih, institucionalnih i akademskih odnosa“, rekao je Ivanišević.

Pripreme oko organizovanja i konačne realizacije ovog značajnog Samita turizma podrazumevaju prezentacije planiranih i realizovanih projekata od strane predstavnika lokalnih turističkih organizacija za dugoročni razvojni plan turističkih destinacija Vojvodine, uz fokus na razvoj odgovornog turizma i ostvarivanje interdestinacijske i međusektorske saradnje u formiranju i promociji turističke ponude AP Vojvodine.

Sve informacije u vezi Turističkog Samita Vojvodine možete pročitati na njihovoj internet prezentaciji – https://turistickisamitvojvodine.com/

Izvor: Turistički žurnal

Fotografija: Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!