fbpx

Podeljeno dodatnih 30.000 vaučera za odmor u Srbiji

travel

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija u Vladi Republike Srbije Tatjana Matić saopštila je da je zbog izuzetnog interesovanja građana već u 10.30 časova jutros završeno evidentiranje i podeljeno je svih 30.000 dodatnih vaučera za odmor u Srbiji.

Matić je podsetila na to da je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija odgovorilo na veliko interesovanje građana i obezbedilo dodatnih 150 miliona dinara za novih 30.000 vaučera.

Ona je rekla da je to ministarstvo i očekivalo da će ti vaučeri biti podeljeni, kao i prethodni kontingent, u rekordnom roku, preciziravši da su od ukupnog broja današnjih prijava najveće interesovanje, kao i do sada, pokazali penzioneri (55,06%), zatim zaposlena (30,46%) i nezaposlena lica (11,21%).

Najtraženije destinacije ovog puta bile su Sokobanja, Vrnjačka Banja, Zlatibor, Ribarska Banja, Sijarinska Banja, Gornja Trepča, Kopaonik, Banja Vrujci i Banja Koviljača.

Građanima je na raspolaganju bilo ukupno 2.230 ugostiteljskih objekata za koje su mogli da podnose svoje prijave, a vaučeri za 2021. godine moći će da se iskoriste zaključno sa 20. novembrom ove godine.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!