fbpx

Počela dogradnja hotela Ramonda na Rtnju

276021107

Hotel Ramonda na Rtnju koji je otvoren prošlog leta, širi svoje kapacitete sa dodatnih 8.000 m2. Novi objekat treba da sadrži 35 smeštajnih jedinica, komforni spa centar, otvoreni bazen, jednu veću multifunkcionalnu salu, restoran, lobi bar, podzemnu garažu, igraonicu za decu i bilijar salu. Novi deo biće izgrađen u stilu postojećeg, čime će biti zaokružena celina hotela Ramonda, kaže Nikola Jakovljević, direktor hotela.

– Cilj proširenja je da sa dodatnim kapacitetima i sadržajima još više podstaknemo razvoj Rtnja kao turističke destinacije. Novi deo hotela sa blizu 8.000 m2 biće povezan toplom vezom sa postojećim objektom koji uspešno posluje već godinu ipo dana – kaže Jakovljević.

Izvođač radova je kompanija ZOP inženjering, a završetak se očekuje za dve godine. U hotelu je sada zaposleno 70 radnika, a sa novim kapacitetima otvoriće se i nova radna mesta.

– Kada hotel bude završen, a nadamo se da će to biti za najkasnije dve godine, uposlićemo dodatni broj radnika, uticaćemo još više na unapređenje postojeće infrastrukture naselja i imaćemo više zadrugara, te ćemo svakako biti jedan od veoma važnih činilaca razvoja opštine Boljevac – ističe Jakovljević.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!