fbpx

Isplanirajte savršeno putovanje u Diznijev svet uz ove savete

jayme-mccolgan-IP1rSwr8R6o-unsplash

Da li tražite magično iskustvo koje će vam stvoriti trajne uspomene? Ne tražite dalje od Diznijevog sveta! Bilo da planirate porodični odmor ili samo želite da pobegnete od svakodnevice, ova kultna destinacija ima ponešto za svakoga.

Od uzbudljivih vožnji i predstava do susreta i pozdrava likova i ukusne hrane, u Disney World-u zaista postoji nešto za svaku starosnu grupu. Međutim, sa toliko stvari koje treba videti i uraditi, može biti neodoljivo pokušavati da isplanirate svoju savršenu posetu. Zato smo sastavili ovaj vodič o tome kako da isplanirate nezaboravno putovanje u Dizni svet!

*Pronađite popuste za karte
Ključ za planiranje uspešnog putovanja u Disney World je pronaći najbolje popuste na karte za park i druge pogodnosti. Često možete pronaći karte s popustom za određene dane ili u određeno doba godine, tako da se isplati istražiti prilikom kupovine karata. Pored toga, trebalo bi da pogledate paket aranžmane koji kombinuju cene karata sa hotelskim smeštajem, obrocima i drugim dodacima. Konačno, razmislite o pridruživanju Diznijevom programu nagrada – možda ćete moći da dobijete popuste na ulaz u park i posebne ponude kada rezervišete sobe u hotelima u odmaralištu. Na ovaj način ćete moći da doživite magiju Volta Diznijevog sveta, a da ne pređete na banku. Takođe je vredno paziti na specijalne ponude tokom cele godine!
*Pogledajte različite hotelske opcije
Odabir pravog hotela je od suštinskog značaja za uživanje u Disnei Vorld doživljaju. Srećom, postoji na desetine sjajnih odmarališta koje možete izabrati u ovoj oblasti. U zavisnosti od vašeg budžeta i preferencija, imate niz opcija u rasponu od odmarališta sa vrednošću do luksuznih hotela. Hoteli na imanju nude više pogodnosti uz dodatne mogućnosti prevoza, kao što su autobusi i monošine koje će vam pomoći da se krećete po parkovima. Osim toga, većina hotela u okviru objekta ima prelep dekor u Diznijevom stilu i jedinstvenu atmosferu koja može da doprinese vašem iskustvu. S druge strane, hoteli van lokacije mogu ponuditi pristupačnije opcije i dodatne pogodnosti kao što su doručak ili pristup bazenu.

*Napraviti plan
Kada odlučite da odete u Dizni svet, vreme je da počnete da planirate. Prvo odlučite koje tematske parkove želite da posetite i napravite plan puta za svaki dan vašeg putovanja. Razgovarajte sa svojom porodicom o tome koje vožnje i atrakcije bi najviše voleli da posete i dajte im prioritet prilikom kreiranja plana. Pored toga, istražite sve posebne događaje koji se mogu dogoditi tokom vaše posete kako biste mogli da planirate da im prisustvujete. Obavezno razmotrite i najbolje opcije prevoza za kretanje po Diznijevom svetu kada stignete. Zabeležite raspored autobusa, čamca, kao i troškove povezane sa svakim načinom prevoza. Pored toga, pogledajte karte za restorane, kupovinu i zabavu. Uz pažljivo planiranje, možete uštedeti novac na obrocima i aktivnostima, a da se i dalje provodite prijatno.
*Obavezno ponesite sve što vam je potrebno
Pre putovanja, obavezno spakujte sve neophodne stvari koje će vam trebati za uspešnu posetu. Ovo uključuje udobne cipele i odeću za šetnju po tematskim parkovima tokom dana. Pored toga, ponesite kremu za sunčanje i šešire da biste se zaštitili od sunca na Floridi. Ako boravite u jednom od odmarališta u okviru objekta, razmislite o tome da spakujete nekoliko grickalica i pića za sobu. Na taj način možete lako da im pristupite između obroka. Ne zaboravite da ponesete svoje Disney karte ili godišnje propusnice, kao i važeći oblik identifikacije kao što je vozačka dozvola ili pasoš. Na kraju, ne zaboravite da spakujete posebne predmete koji će vam pomoći da vaša poseta bude nezaboravna. Ovo može uključivati predmete kao što su Miki plišani ili kostim za oblačenje za malu decu. Planiranjem unapred i pakovanjem svih osnovnih stvari, moći ćete da maksimalno iskoristite svoje vreme i maksimalno iskoristite svoje putovanje u Disney World.

Ukratko, putovanje u Dizni svet može biti neverovatno magično i nezaboravno iskustvo. Uz pravilno planiranje i istraživanje, možete ostvariti svoje snove, a da pritom ne izgubite novac. Istražite kada kupujete karte i pogledajte paket aranžmane koji uključuju boravak u hotelima. Odlučite u kojim hotelima u odmaralištu želite da odsednete i napravite plan vožnje koje vožnje i atrakcije želite da posetite. Na kraju, obavezno ponesite sve neophodne stvari potrebne za uspešno putovanje. Pažljivim planiranjem i pažnjom posvećenom detaljima, svoj odmor u Disney World-u možete učiniti najboljim do sada! Prateći ove savete, možete osigurati da vaše putovanje u Dizni svet bude magično i nezaboravno.

Izvor: TravelDailyNews

Fotografija: Unsplash

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!