fbpx

Petrovaradinska tvrđava svrstana u 10% najatraktivnijih destinacija na svetu

petrovaradin-1147245_1920

Jedna od najpoznatijih svetskih platformi za putovanja Trip Advisor uvrstila je Petrovaradinsku tvrđavu među 10% najatraktivnijih svetskih lokacija.

Ovo je saopštilo druženja građana Ugrip, koje je vlasnik tri profila na ovoj platformi.

Evropska federacija za očuvanje kulturnog nasleđa iznela je konstataciju da “Ugrip nesumljivo dominira u javnom i digitalnom prostoru sa velikim brojem postova, kao i u smislu fizičke prisutnosti sa različitim programima i aktivnostima na tvrđavi, ne samo ažuriranjem podataka, fotografisanjem, punjenjem galerija, poslovnom korespodencijom sa korisnicima na više desetina socijalnih mreža, već i kroz kreativno edukativne radionice, seminare, prezentacije tvrđave”.

Kao epilog upornog delovanja Ugripa na mnogim frontovima 20. avgusta su ovekovečili veliko dostignuće za profil “Petrovaradin fortress” i postali deo velike ekskluzivne grupe, za koji su dobili prestižnu nagradu “The Travellers’ Choice Best of the Best award honours the top businesses on Tripadvisor” ili najbolje od najboljih, učinivši tvrđavu Petrovaradin kao jednu od 10% najaktuelnijih atrakcija širom sveta.

– Ova nagrada je rezultat sjajnih neprestanih kritika konzumenata kreativnih radionica, volonterskog servisa, samih posetilaca kao i ambasadora dunavske lepotice u promociji tvrđave – navode u saopštenju.

Izvor: eKapija

Fotografija: ilustracija, Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!