fbpx

Otvorene prijave za akciju “Mesec hrvatskog turizma”

croatia-1185084_1280

Kao što je već pre najavljeno, akcija “Nedelja odmora vredna” postaje „Mesec hrvatskog turizma“, a koja će se održati tokom celog oktobra. Sada su otvorene prijave.

Naime, reč je o nastavku prošlogodišnjeg projekta „Nedelja odmora vredna“ koja se provodila u razdoblju od 16. do 25. oktobra, a koji u ovoj godini, postaje „Mesec hrvatskog turizma“ s trajanjem od 1. do 31. oktobra. 

Projekat sprovode Ministarstvo turizma i sporta te Hrvatska turistička zajednica s ciljem produženja turističke sezone i podsticanja domaćeg turizma u razdoblju postezone.

Projekat „Mesec hrvatskog turizma” omogućuje turistima da posete i upoznaju turističku ponudu Hrvatske uz dodatne popuste na različite vrste turističkih proizvoda, od smeštaja, prevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja. Osim hrvatskih građana ponude po povoljnijim cenama moći će koristiti i instrani gosti koji će tokom oktobra boraviti u hrvatskim destinacijama. 

Akcija predviđa mogućnost uključivanja svih subjekata koji učestvuju u turističkoj ponudi: hotelske kuće, privatni iznajmljivači, restorani, parkovi prirode i nacionalni parkovi, muzeji, galerije, ponuđači aktivnog odmora, prevoznici na način da se isti prijave putem posebne internetske stranice www.mjesechrvatskogturizma.hr

Razlika od prošle godine, osim naravno produženja vremena trajanja akcije, je i u najmanjem definisanom popustu.

Naime, prošle godine, turistički subjekti koji su se želeli uključiti u projekt i ponuditi svoje usluge po sniženim cenama, morali su oglasitit ponude s popustom od 50%, dok je ove godine taj prag smanjen na minimalno 35 posto. Dakle, ove godine ponuda mora sadržati popust na osnovnu cenu u minimalnoj visini 35%.

Iz HTZ-a pozivaju sve da prouče Uslove učešća u projektu kako bi se što pre i uspešnije prijavili putem zvanične stranice projekta „Mjesec hrvatskog turizma“.

Prijave ponuda s popustima na web stranici bit će moguće od 20. septembra 2021. godine.   

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!