fbpx

Otvorene online prijave za Hrvatsku turističku nagradu 2021.

Split, Hrvatska

Povodom manifestacije Dani hrvatskog turizma, najvećeg skupa turističkih radnika koji će se ove godine održati u Župi dubrovačkoj 28. i 29. oktobra, Hrvatska turistička zajednica otvorila je online prijave za Hrvatsku turističku nagradu 2021., odnosno, za Godišnju nagradu „Anton Štifanić“ i Nagradu za životno delo, a prijave su otvorene i za nagradu „Čovjek – ključ uspeha, radnik godine“.

„Nakon što smo prošle godine, usled globalne pandemije, bili primorani odustati od organizacije tradicionalne turističke manifestacije „Dani hrvatskog turizma“ i prateće dodele turističkih nagrada, ove godine nastavljamo s obeležavanjem manifestacije, kao i s dodelom turističkih nagrada. Cilj nagrađivanja je isticanje važnosti pojedinaca u turizmu, odnosno, isticanje najboljih delatnika koji su, uprkos zahtevnim okolnostima, neizvesnostima i izazovima uzrokovanih globalnom pandemijom, svojim radom značajno doprineli uspešnoj turističkoj godini kojoj danas svedočimo“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Rok za podnošenje kandidatura je 1. oktobra 2021., što se obavlja isključivo putem online prijava dostupnih na službenoj stranici Hrvatske turističke zajednice.

„Okosnica događaja ovogodišnjeg izdanja Dana hrvatskog turizma biće radna snaga u turizmu, stoga nas posebno veseli tradicionalna dodela nagrada za turističke delatnike, kojom im želimo uputiti dodatnu zahvalu na odličnoj odrađenoj sezoni. U ovim izazovnim okolnostima turistički radnici, kao i policajci, vatrogasci, prodavači i mnogi drugi koji doprinose pozitivnoj slici hrvatskog turizma pokazali su predanost, stručnost i inovativnost, te je njihov doprinos percepciji Hrvatske kao poželjne turističke destinacije bio nemerljiv. Ljudi u turizmu ostaju u fokusu svih naših aktivnosti kako bi Hrvatska zadržala prepoznatljivost kao zemlja gostoljubivih domaćina“, istaknula je je ministarka turizma i sporta Nikolina Brnjac.

Više informacija o prijavama moguće je dobiti isključivo putem elektronske pošte nagrade@htz.hr.

Izvor: Turizmoteka

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!