fbpx

Održana virtuelna poslovna radionica za agente iz SAD-a i Hrvatske

businessman-4194853_1920

Ispostava Hrvatske turističke zajednice u Los Angelesu je organizirala prvi virtualni poslovni susret hrvatskih i američkih putničkih agenata u ovoj godini.

Prva ovogodišnja virtualna B2B radionica okupila je 40 agenata iz SAD-a i Hrvatske. Svi oni imali su priliku sudjelovati u 20 međusobnih sastanaka iz komplementarnih kategorija putovanja. Voditeljica Ispostave Hrvatske turističke zajednice u Los Angelesu, Iva Bahunek, prije virtualnih sastanaka, predstavila je podatke vezane uz trenutnu epidemiološku situaciju u Hrvatskoj, objasnila američkim agentima što će značiti uvođenje oznake “Safe stay in Croatia” te način funkcioniranja Enter Croatia platforme.

“Vrlo sam zadovoljna rezultatom prve radionice, a zbog velikog interesa turističkih agencija u nadolazećim tjednima organizirat ćemo još nekoliko istovjetnih susreta putničkih agencija i turoperatora. Nadamo se i daljnjem oporavku situacije s globalnom pandemijom korona virusa jer je povoljna epidemiološka situacija jedan od osnovnih preduvjeta za realizaciju budućih turističkih putovanja”, izjavila je Bahunek te dodala kako je prošle godine održano više od 130 webinara za američke turističke profesionalce.

Kako ističu iz HTZ-a, američki agenti iskazali su interes za Hrvatskom i naglasili kako aktivno prate epidemiološku situaciju u našoj zemlji. Tijekom uvodnog dijela radionice, agentima se obratila i nova generalna konzulica iz Generalnog Konzulata Republike Hrvatske u Los Angelesu Renee Pea, koja je predstavila rad konzulata i ponudila pomoć u informiranju o uvjetima i protokolima ulaska u našu zemlju tijekom pandemije korona virusa.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!