fbpx

Održana online radionica HTZ-a za tržišta Rusije, Ukrajine i Belorusije

Croatia

 Hrvatska turistička zajednica organizovala je virtuelnu poslovnu radionicu za tržišta Rusije, Ukrajine i Belorusije u sklopu koje su hrvatski partneri imali mogućnost realizacije individualnih sastanaka s ruskim, ukrajinskim i beloruskim učesnicima.

„Jučerašnja radionica još je jednom potvrdila veliku važnost i potencijal ovih emitivnih tržišta za hrvatski turizam. Naime, kao sigurna destinacija koja nudi različite doživljaje definitivno postajemo sve zanimljiviji partnerima i turistima s tržišta Rusije, Ukrajine i Belorusije. Navedeno potvrđuje i velik broj hrvatskih učesnika na radionici koji takođe prepoznaju potencijale navedenih tržišta. Nadam se i verujem da će naša zemlja na ovim prostorima i nadalje biti prepoznata kao kvalitetna i sigurna destinacija, te kako ćemo u narednoj godini zadržati pozitivne trendove i ponovno zabeležiti dobre turističke rezultate“, izjavio je Rajko Ružička, direktor Predstavništva HTZ-a u Rusiji.

Na radionici je ukupno učestvovalo oko 90 učesnika, od čega je oko 53 predstavnika bilo iz Hrvatske, a 37 iz inostranstva.

Tokom radionice je realizovano više od 500 sastanaka među učesnicima koji su takođe imali mogućnost kreiranja vlastitog virtuelnog poslovnog profila s najznačajnijim informacijama svoje kompanije.

Svaki pojedini turistički subjekt ostvario je pravo zakazivanja 32 sastanka s partnerima koje su mogli realizovati tokom same radionice, a dodatni benefit prijave na radionicu je ostvareno pravo na razmenu informacija putem platforme s inostranim partnerima naredne dve godine. 

Izvor: Turizmoteka

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!