fbpx

Odložene manifestacije Sajam nautike, Sajam turizma i Sajam Horeca opreme

Turisticki zurnal - Najnovija vest

Sajam nautike, Sajam turizma i Sajam Horeca opreme su odloženi do daljeg, a novi termini biće naknadno određeni, saopštio je juče Beogradski sajam.

Kako navodi u saopštenju, Beogradski sajam je i “pored najbolje volje i želje da se turističko-ugostiteljska industrija okupi u sajamskim halama, kako bi se pokrenule privredne aktivnosti u ovoj, pandemijom covid-19 verovatno najteže pogođenoj grani industrije, doneo odluku da se 43. Međunarodni beogradski sajam turizma i 17. Sajam ugostiteljske opreme Horeca odlože”.

– Aktuelna epidemiološka situacija i dalje ne ostavlja prostor da se ove respektabilna manifestacija, lider u celom regionu, prethodno planirana za period od 8. do 11. april,a održi na profesionalan način – navode iz Beogradskog sajma i dodaju da će novi termin manifestacije biti naknadno određen.
Iz istog razloga, navode, odložen je i 42. međunarodni sajam nautike, lova i ribolova. Kada je u pitanju manifestacija Agro Belgrade, prvobitno zakazana u terminu od 4. do 6. marta, navode da će biti prezentovana kroz dva segmenta.

Prvi segment su B2B online sastanci zakazani za 4. mart u cilju poslovnog povezivanja domaćih proizvođača sa domaćim i stranim kupcima, dok će drugi segment biti Agro Belgrade konferencija, zakazana za 5. mart u Velikoj konferencijskoj sali Beogradskog sajma, navodi se u saopštenju.

Na konferenciji će se obraditi četiri bitne teme koje se tiču uspešnog agro poslovanja u Srbiji tokom 2021. godine.

To su: perspektive izvoznih tržišta voća i povrća, potencijal jabučastog i koštičavog voća i sadnog materijala u Srbiji, modeli finansiranja agro biznisa u Srbiji u 2021. godini i napredne agro tehnologije u voćarstvu i povrtarstvu, navodi se u dopisu organizatora ove manifestacije, firme Top Events Team-a iz Beograda.

Izvor: eKapija

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!