fbpx

Odlična prilika za posao u turizmu u Hrvatskoj!

kitchen-731351_1920

Jedan od najpoželjnijih poslodavaca u turizmu u Hrvatskoj Aminess hoteli i kampovi u 2022. će uložiti preko dva miliona KM u nagrade za svoje zaposlene. Zaposlenici ove turističke kompanije će tako biti nagrađeni sa po dve tisuće KM koje će im biti isplaćene tokom sezone 2022. Aminess hoteli i kampovi jedna su od najbrže rastućih turističkih kompanija u Hrvatskoj, koja upravlja s hotelima, kampovima i vilama visoke kategorije u istarskom Novigradu, Makarskoj, na ostrvima Krku i Korčuli, te na poluostrvu Pelješcu.

Aminess će svojim zaposlenima osigurati i brojne dodatne benefite poput prazničnog bonusa koji na primer prošle godine iznosio 780 KM, regresa, poklon detetu i poklon u naturi, novčanu naknadu za rođenje deteta, sezonske nagrade, smeštaj, tople obroke, kao i plaćene troškove prevoza. Takođe, hrvatska kompanija redovno isplaćuje jubilarne nagrade, a njihovi zaposleni učestvuju i u posebnim programima nagrađivanja u kojima se biraju zaposleni sektora, meseca i godine, koji se novčano nagrađuju i do 2.600 KM za radnika godine. „Turistička sezona pred nama biće izazovna jer se sektor i dalje suočava sa nedostatkom radne snage. Tom izazovu moramo doskočiti te zaposlenima osigurati što kvalitetnije uslove rada. To s jedne strane podrazumeva povećanje materijalnih uslova, dodatne materijalne i nematerijalne benefite, ali i veća ulaganja u edukacije i karijerni razvoj zaposlenih.

Sezonski posao odavno više nije samo sezonski, našim zaposlenima moramo osigurati stabilnost u ovim izazovnim vremenima, a naša će ulaganja tome sigurno doprineti“, rekla je Zrinka Bokulić, predsednica Uprave Aminessa, jedne od najvećih hotelskih kompanija u Hrvatskoj. Za edukacije zaposlenih Aminess samo ove godine planira izdvojiti preko dve stotine pedeset hiljada KM.

„Nastojimo stvoriti atmosferu u kojoj svako ima priliku razvijati svoje potencijale i za to biti nagrađen. Više od polovine sezonskih zaposlenika su povratnici, što je potvrda da smo uspeli u našem cilju, a to je pozicionirati se kao poželjan poslodavac kojem je briga za zaposlene na prvom mestu“, izjavila je Marina Perić, voditeljika Ljudskih resursa u Aminessu.

Izvor: Bljesak.info

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!