fbpx

Objekti seoskog turizma iz Hrvatske po prvi put se mogu besplatno promovisati na domaćem i inostranim tržištima

hrvoje_photography-ktF1Rr8EBFY-unsplash

Udruženje ruralnog turizma Hrvatske poziva pružaoce usluga seoskog turizma na upis u nacionalni Digitalni katalog seoskog turizma kako bi se besplatno promovisali na domaćem i inostranim tržištima. 

Upisati se mogu svi poljoprivredni proizvođači koji pružaju ugostiteljske i turističke usluge kao što su na primer sobe sa degustacije, vinski barovi, vinarije, izletišta, etno i eko sela, ruralni objekti za smeštaj i slično. 

Digitalni katalog objavljuje se na internet stranici Hrvatske turističke zajednice čime podaci o ponudi seoskog turizma Republike Hrvatske prevedeni na brojne svetske jezike postaju dostupni potencijalnim gostima i turistima, ali i turističkim agencijama iz celog sveta. 

Upisom u Digitalni katalog objekti seoskog turizma po prvi put se mogu besplatno promovisati na domaćem i inostranim tržištima što bi svakako trebali iskoristiti. Seoski turizam Hrvatske nudi sve ono što moderni gosti i turisti traže – lokalno uzgojenu zdravu hranu, vrhunska domaća pića, upoznavanje kulturne baštine hrvatskog sela te druženje s domaćinima. Trendovi pokazuju sve veći interes gostiju i turista za otkrivanjem ruralne Hrvatske pa je stoga upis važan i zbog dobre pripreme turističke sezone. Koristim priliku zahvaliti Ministarstvu turizma i sporta i Hrvatskoj turističkoj zajednici na ovom važnom projektu” istakla je Aleksandra Kuratko Pani, voditeljka Udruženja.  

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!