fbpx

Objavljene cene ski karata za predstojeću sezonu na Bjelašnici i Igmanu

snowboarding-g20ec11c16_1920

Kompanija ZOI’84 danas je predstavila cenovnik za novu skijašku sezonu 2021/2022. Finalna odluka novog menadžmenta rezultirala je zadržavanjem istih cena kao i protekle sezone. Tako će odrasli i ove zime svoju dnevnu kartu plaćati 35 KM (17,5 EUR), a deca 25 KM (12,5 EUR).

Određene manje izmene u cenovniku uslovljene su uvođenjem novih vrsta karata. Kada je reč o poludnevnim kartama, formirane su dve vrste karata: poludnevna karta od 11sati po ceni od 30 KM za odrasle i 20 KM za decu, te poludnevna karta od 13 sati po ceni od 20 KM za odrasle i 15 KM za decu.

Takođe, s obzirom na to da je dosadašnja kategorizacija dece bila ograničena na uzrast 6-12 godina, po uzoru na međunarodna skijališta uvedena je dodatna kategorija korisnika, a odnosi se na mlade skijaše starosti 12-18 godine.

Tako će mladi uzrasta 12-18 godina svoju dnevnu kartu moći da kupe po povoljnijoj ceni u iznosu od 30 KM, a poludnevnu od 11 sati po ceni od 25 KM, odnosno 18 KM za period posle 13 sati.

– Kako bi iskustvo skijanja ove sezone učinili boljim i vratili stari sjaj olimpijskim lepoticama, kompanija ZOI’84 aktivno radi na pripremi nove skijaške sezone.

Od projekata koji se realizuju u okviru pripremnih radova, a biće završeni do kraja 2021. godine, važno je izdvojiti finalizaciju izgradnje veštačkog osnježenja na stazi gornja Kolijevka, rekonstrukciju postojećeg i izgradnju novog ski lifta BX na lokaciji Babin Do, te potpisan ugovor za integraciju novog sistema SKI-DATA, koji će omogućiti lakšu kupovinu ski karata putem web shopa, u hotelima i na drugim prodajnim mestima. 

Dodatno, potpisani su ugovori koji za cilj imaju osposobljavanje staze za noćno skijanje sa vrha ski lifta BY, nabavku novih mašina za uređenje staza, izgradnju objekta garaže za šestosednu žičaru, toaleta, prostorija hitne pomoći i novog sistema za upravljanje parkingom, a dinamika izvođenja radova zavisiće od vremenskih uslova i mogućnostima dobavljača – naveli su iz ZOI’84.

Olimpijski centar Jahorina je ranije objavio svoje cene. Otvaranje zimske sezone na Jahorini planirano je od 2. do 5. decembra.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!