fbpx

Obeležavanje Dana Turističke organizacije opštine Budva i Dana državnosti ove godine na drugačiji način

montenegro-4404726_1280

Tradicionalna budvanska manifestacija, obeležavanje Dana Turističke organizacije opštine Budva i Dana državnosti, 12. odnosno 13. jula svake godine predstavlja jedan od najznačajnijih i najomiljenijih događaja tokom letnje turističke sezone, kako za brojne turiste tako i za naše sugrađane – “još jedno divno veče u Budvi”. Turistička organizacija opštine Budva, imajući u vidu epidemiološku situaciju i poštujući sve mjere i preporuke nadležnih institucija, ove godine će obeležiti ovaj značajan datum na drugačiji način.

U izazovnim vremenima u kojima se našao celi svet, humanost i solidarnost se cene više nego ikad. Imajući to u vidu i sa željom da se pomoć pruži kome je potrebna, Turistička organizacija opštine Budva svoj 16. rođendan i Dan državnosti obeležava donacijom sredstava u iznosu od 2.000 € sugrađaninu Andriji Bakiću, osmogodišnjem dečaku obolelom od cerebralne paralize, kojem je novac potreban za rehabilitaciju.

Koncerti velikih muzičkih imena poput Darka Rundeka, Massima Savića, Antonisa Remosa, Vlada Georgieva, Emine Jahović, Aleksandre Radović, hora “Viva Vox”, grupe “Prljavo kazalište” i mnogih drugih, upotpunjeni slavljeničkim koktelom i vatrometom, upamćeni su kao najljepši letnji događaji ispred budvanskog Starog grada u godinama iza nas. Verujemo da ćemo se uskoro vratiti organizaciji ovako lepih i značajnih događaja po kojima je Budva i prepoznata.

Izvor: Turistička organizacija opštine Budva

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!