fbpx

NTO Crne Gore pozvala predstavnike turističke privrede da učestvuju u radionici na Expo 2020

business-meeting-5395567_1920

Nacionalna turistička organizacija (NTO) pozvala je zainteresovane predstavnike turističke privrede Crne Gore da se prijave za učešće u poslovnoj radionici sa turoperatorima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja će biti održana tokom svetske izložbe Expo 2020 u Dubaiju.

– Imajući u vidu da je šest meseci trajanja izložbe svojevrsna prilika za promociju Crne Gore kao turističke destinacije, NTO organizuje promociju turističke ponude za turoperatore i medije iz regiona Bliskog istoka – navodi se u saopštenju.

Promocija će, kako se dodaje, biti održana u paviljonu Crne Gore, 6. februara, budući da se tog dana obeležava Nacionalni dan Crne Gore na Expo-u.

– Očekuje se prisustvo predstavnika outbound turoperatora, turističkih agenata, medija i online influensera, kao i avio-kompanija iz zemalja regiona Golfskog zaliva – rekli su iz NTO-a.

Za predstavnike turističke privrede Crne Gore participacija za učešće u B2B radionici se neće naplaćivati.

Poziv za prijave za učešće na poslovnoj radionici u organizaciji NTO je otvoren do 24. januara, a broj mesta je ograničen.

Kontakt osoba za prijave i dodatne informacije je Jelena Vidaković. Kontakt telefon je +382 67 363 301, a mejl jelena.vidakovic@montenegro.travel

Expo je najznačajnija međunarodna izložba koja se od 1851. godine svake pete godine organizuje u izabranoj zemlji, odnosno gradu domaćinu. Zemlje učesnice predstavljaju ideje, iskustva i najbolje prakse na temu predmetnog Expo-a.

Svetska izložba u Dubaiju održava se u periodu od 1. oktobra prošle godine do 31. marta, pod krovnom temom Povezivanje umova, stvaranje budućnosti koja obuhvata tri podteme: Mogućnost, Mobilnost i Održivost.

Crna Gora predstavlja se u okviru podteme održivost, pod sloganom Blagoslovena prirodom.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!