fbpx

Novo Diznijevo “čudo” – Predstavljen Disney Wish brod

cruise-1805962__340

Kompanija Dizni Kruz Lajn (Disney Cruise Line) uvrstila je u svoju flotu, posle jedne decenije, svoj novi, dugoočekivani brod Dizni Viš .
Redovno isplovljavanje putnika krenulo je 14. jula, a impresivno plovilo se opisuje kao “mesto gde se magija susreće sa morem”.

Mediji pišu da je “aktuelni brod lep i veoma različit od ostala četiri Diznijeva broda”.
Od 1998. godine, Dizni je koristio iste karakteristike koje viđamo u crtanim filmovima – na svoja prva četiri broda koji prevoze putnike, kako bi stvorio autentično okruženje.
Neki od tih detalja su “magični” prozori u kabinama, vatromet na moru, slike “u pokretu”, zatim rotacione trpezarije koje se transformišu i četiri dečija kluba, prilagođena uzrastu.
Dobivši priliku da dizajniraju potpuno nov Dizni brod u poslednjih 10 godina, iz kompanije Walt Disney Imagineering rekli su da je to bio “herkulovski zadatak” – stvoriti potpuno novi nivo magije na prvom od novih Wish brodova, prenosi sajt Telegraf.
Kako se navodi, uvedeno je dosta noviteta, a posebnu pažnju privlače kabine koje pružaju intimniju i luksuzniju atmosferu od prethodnih, sa “bajkovitom estetikom”, zlatnim tonovima i specijalnim svetlosnim efektima iznad dečjih kreveta na sprat.
Postoje ukupno 1.254 sobe, od kojih 70% ima balkone (ili verande, kako ih Dizni naziva). Takođe, na novom Diznijevom brodu nalaze se 4 kraljevska apartmana sa tematikom “Uspavane lepotice”.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!