fbpx

Novi termini Sajma turizma i Sajma vina Beowine u Beogradu

E93B30D2-4F26-4AE4-A6D1-6C15F28B88D1

Beogradski sajam obaveštava javnost da se ranije planirani termin za održavanje 43. Međunarodnog sajma turizma, od 24. do 27. februara, pomera na mesec dana kasnije, od 24. do 27. marta 2022. godine.

Istovremeno biće održan 17. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA. Novi termin 12. Međunarodnog sajma vina BEOWINE je 18-19. mart 2022. godine.

Usled privremeno pogoršane epidemiološke situacije, kako u zemlji tako i u okruženju, a uvažavajući mišljenje većeg broja izlagača, uz podršku Organizacionog odbora Sajma turizma, procenjeno je da bi navedene činjenice ugrozile kvalitet manifestacija, prouzrokovale smanjenu
i ograničenu posetu iz zemlje i regiona i uslovilo smanjenje profesionalnih i poslovnih aktivnosti tokom trajanja ovih sajmova.

Mišljenje Beogradskog sajma, organizacionog Odbora Sajma turizma i izlagača je da će novi termin, od 24. do. 27. marta 2022. godine, kada će se epidemiološka situacija poboljšati u meri koja neće ograničavati važne aspekte manifestacije, omogućiti da se sajam održi u svom punom
sjaju, naširoko prepoznate manifestacije od strane turističkog sveta.

Beogradski sajam će i dalje pratiti preporuke i epidemiološke procene Kriznog štaba i u dogovoru sa Odborom, izlagačima i drugim učesnicima sajma, predlagati odluke u interesu manifestacije i njenih učesnika.

Izvor: Beogradski sajam

Fotografije: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!