fbpx

Nova popularna platforma za online poslovne događaje – „b2 match”

186985959_1036701996859146_8719716029341839142_n

Business Finland je finska vladina organizacija za finansiranje inovacija i trgovinu, putovanja i promociju investicija. Organizuju razne događaje kako bi se preduzeća okupila i ubrzala rast. Konferencije se kreću od načina poslovanja sa različitim industrijama, u različitim zemljama i na različitim kontinentima.

Business Finsland je znala da su na pomolu virtuelni događaji i planirala je da povuče korak. Pandemija je bila katalizator koji ih je gurnuo da to konačno urade. U početku su isprobali Microsoft Teams. Brzo su shvatili da je to u redu za manje, manje komplikovane događaje. Međutim, timovi nisu zadovoljili svoje potrebe za poslovnim rešenjem za podudaranje. Tako su dogovorili nekoliko demo sesija sa platformama za upravljanje događajima, uključujući b2match.

Lotta Eiroma, menadžer, delegacije u Business Finland, rekla je:

„Bilo je nekoliko faktora odlučivanja za b2match, ali najveći je bio tržište. Bila sam veoma impresionirana. To je bio jedan od bonusa proizvoda. “

Tržište b2match je poput kataloga visoko ciljanih mogućnosti umrežavanja. Nudi detaljne opise proizvoda i usluga koje su učesnici događaja kreirali ili su u ponudi sa fotografijama, video zapisima i datotekama. Kada pronađu zanimljiv zahtev ili ponudu drugog učesnika, polaznici samo kliknu na dugme i zatraže sastanak 1 na 1 da bi dalje razgovarali o stvarima. Virtuelni sastanci se održavaju na b2match sve u jednom platformi za upravljanje događajima.

Tokom demonstracije, timu Business Finland takođe se svidela upotrebljivost platforme, kako za učesnike, tako i za organizatore događaja.

Za učesnike je za Business Finland bilo važno da se njihovi polaznici moraju jednom prijaviti, a ne više puta da bi koristili više alata za prisustvo jednom događaju.

Za organizatore Business Finland-a shvatili su da mogu da uskoče u platformu za upravljanje događajima b2match i relativno brzo postave događaj. Oni bi lako mogli da integrišu Microsoft timove u b2match platformu za svoje sesije. Jednom kada su svoje događaje promenili iz fizičkih u virtuelne, brzo su shvatili prednosti.

Anna-Stina Sandfors, viša koordinatorka projekta, rekla je:

„Bilo je mnogo ručnog rada koji je trebalo obaviti za fizičke događaje. Na primer, stvaranje i štampanje kataloga, koje je zamenilo tržište b2match. Takođe više ne štampamo dnevni red. “

Kroz b2match platformu generiše se personalizovani dnevni red za svakog učesnika koji pomaže u praćenju ne samo sesija, već i okupljanja u poslovnom umrežavanju 1: 1.

Omogućivši virtuelne događaje sa b2match, postojala su neka ključna učenja za Business Finland.

Lotta Eiroma je rekla:

„Obratite posebnu pažnju na postavljanje platforme, posebno na područja delovanja i tržište. Dobro je uputiti se na saradnike koji imaju specifična industrijska znanja. “

Omogućava učesnicima događaja da kreiraju i popunjavaju svoje unose na tržištu kako bi najbolje odgovarali funkciji pametnog pretraživanja. Ovo pomaže u olakšavanju efikasnog b2b podudaranja.

Anna-Stina Sandfors je rekla:

„Podsetite prisutne da obave posao pre događaja.“

To je ključ za efikasne b2b događaje. Prisutni žele što više informacija pre nego što odluče da iskoriste dragoceno vreme događaja da bi međusobno organizovali sastanak 1 na 1. Detaljan profil i ulazak na tržište značajno će povećati broj okupljanja.

Fotografija: b2match.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!