fbpx

Nova kampanja HTZ-a: „Your Life, Your Time, Your Experience.“

patricia-jekki-fGGPW8lH9To-unsplash

Hrvatska turistička zajednica pokrenula je pozivnu kampanju Your Life, Your Time, Your Experience.“ na 14 emitivnih tržišta, koja za cilj ima promociju glavnog dela turističke sezone, odnosno podsticanje inostranih gostiju na dolazak u Hrvatsku tokom glavnih letnih meseci. Kampanja, koja će biti aktivna do kraja jula, sprovodi se na tržištu Nemačke, Slovenije, Austrije, Italije, Poljske, Ujedinjenog Kraljevstva, Češke, Mađarske, Francuske, Holandije, Slovačke, Švedske, Švajcarske i Belgije.

Za potrebe ove kampanje kreirano 14 posebnih promotivnih video spotova u trajanju od 30 sekundi, a koji će biti korišteni za oglašavanje na online kanalima. Turistički proizvodi koji se oglašavaju kroz kampanju posebno su prilagođeni preferencijama svakog pojedinog tržišta, odnosno radi se o najčešćim motivima dolazaka u Hrvatsku. Tako su na primer, uz sunce i more, na tržištu Francuske posebno naglašeni kultura i nautika, u Poljskoj prirodne lepote i aktivni odmor, u holandiji kamping, u Švedskoj eno-gastronomija i nautika, itd. Kroz celu kampanju isticaće se i posebna oznaka održivosti hrvatskog turizma Croatia, naturally yours. Oblik znaka predstavlja godove na drvetu, odnosno sklad i prožimanje plave i zelene Hrvatske u održivom turizmu.

Verujem da ćemo ovom kampanjom dodatno podstaći interes turista da u nadolazećim mesecima upravo Hrvatsku izaberu kao svoju idealnu destinaciju za putovanje. Po meri svakog tržišta kreirana je jedinstvena promocija u kojoj osim već poznate ponude želimo dodatno istaknuti sve one vrednosti kojima turistima pružamo autentični sadržaj i doživljaj cele destinacije – od gastronomskih užitaka do lokalnih običaja i kulturne baštine“, zaključila je ministarka turizma i sporta Nikolina Brnjac.

Izvor: Turistička Zajednica Hrvatske

Fotografija: Turistička Zajednica Hrvatske

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!