fbpx

No Sleep festival 8. i 9. aprila u Beogradu 

Festival

Ranije najavljenoj Nini Kraviz na programu No Sleep festivala pridružuju se tehno superzvezda Stephan Bodzin u dvosatnom nastupu uživo, uz produkciju u kakvoj ga dosad nismo gledali, i 20 novih izvođača.

Na zvanično “Najbolji novi evropski festival”, koji će 8. i 9. aprila zauzeti hangar Matrez beogradske luke, stižu i traženi italijanski duo Agents Of Time, univerzalno omiljeni DJ Tennis, portugalska zvezda u usponu Luna Semara, talentovani rezident Progresivne Suze Lukai, te naši već međunarodno etablirani disk džokeji Tijana T i Kristijan Molnar, koji će stati uz bok već objavljenim tehno legendama kakve su DVS1 i DJ Bone.

Kompletiran je i program beogradskog kluba Drugstore, u koji stižu francuski progressive house šampion Sébastien Léger, zatim Daniella Da Silva, SUMIA, Human Rias, te domaće vedete Dejan Milićević, N-Tchbl i DJ duo Monosaccharide.

Za trep žurku u ovom beogradskom klubu na blagajnama neće biti dovoljno ulaznica jer dolaze Crni Cerak & Lacku, Spejs Noksi, Kene Beri, tam, Rade XO i DJ Micubiši.
Prolećno izdanje festivala, koji se održava u produkciji EXIT tima i uz podršku domaćeg brenda Guarana, zauzima posebno mesto na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni, kao i u srcima ljubitelja elektronske muzike, jer konačno donosi proslavu prestižne titule za Najbolji novi festival na Evropskim festivalskim nagradama, dodeljene 2020. godine.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!