fbpx

New Leaders Conference

meeting-1338770_1920

Jedan od AIESEC-ovih projekata je “New Leaders Conference”. Konferencija “Novi Lideri” od 2005. godine otkriva nove lidere današnjice. Ove godine, po 16. put na jednom mestu će stručnjaci iz oblasti biznisa, kulture i sporta podeliti svoje priče, znanje, iskustvo i veštine. Sve to radimo sa ciljem da podstaknemo razvoj liderstva i značaja istog.

Na osnovu istraživanja koje smo sproveli u 2020. i 2021. godini liderstvo koje je mladima danas najviše potrebno jeste vezano za konkretne sfere biznisa. Od kojih su se najviše izdvojili Marketing, Prodaja, HR i Project Management.

Konferencija se ove godine održava u online formatu 27. i 28. novembra, uz Networking događaje sa partnerima u Beogradu (28. novembra u 18:30h), Kragujevcu (30. novembra) i Nišu (3. decembra) gde će delegati imati mogućnost da se povežu sa njima i pitaju šta ih zanima. Partneri konferencije su brojne firme lideri iz sveta biznisa poput Lenovo, Bambi, Erste banke, P&G, Nelt Group i druge. Konferenciju su takođe podržali i brojni sponzori i medijski partneri. 

Prijave su u toku i biće otvorene do 25. novembra, tako da mladi sa područja Srbije i regiona mogu da se prijave na sajtu https://newleaders.rs/ i daju šansu sebi i jednoj novoj priči!

Izvor: New Leaders Conference

Fotografija: New Leaders Conference

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!