fbpx

Najveći kruzer na svetu zaploviće u januaru 2024.

A6285509-A589-49AB-9EC1-E116D2D5772B

Kruzer Icon of the Seas najveći je na svetu. U planu je da ova luksuzna morska lepotica isplovi u januaru 2024. godine. U ponudi posetiocima su mnogobrojni bazeni, vodopadi, tematski parkovi.

Kompanija Royal Caribbean, otkrila je detalje o svom najvećem kruzeru na svetu Icon of the Seas. Biće najveći brod za krstarenja sa neverovatnom ponudom različitih sadržaja za svačiji ukus. Planirano je da ova luksuzna morska lepotica isplovi u januaru 2024. godine. Deo broda osmišljen je veoma urbano, kao Central Park. Imaće vodopad visok 16 metara, barove, tobogan, bioskop, karaoke i ogromnu terasu.

Kruzer ima istisninu 250.800 tona, dugačak 365 metara i tri metra duži od kruzera “Čuda mora”, koji je trenutno najveći na svetu. Može da primi 7.600 putnika i 2.350 članova posade. Ima 2.805 kabina i fokusiran je na porodični odmor. Posetioci će moći da uživaju u luksuznim porodičnim kabinama i apartmanima. 

Na vrhu kruzera je AquaDome, koji će tokom dana imati sopstveni vodopad i pogled na okean, a u večernjim satima će se pretvoriti u centar za zabavu sa restoranima, barovima i predstavama. Brod će biti opremljen najsavremenijim tehnologijama uključujući i modernu robotiku.

– Od trenutka kada posetioci uđu na kruzer, svako njihovo kretanje je osmišljeno kako bi im se ponudio najbolji odmor. Pre svega Icon of the Seas namenjen je porodičnom odmoru – istakao je Džejson Liberti, predsednik i izvršni direktor Royal Caribbean Group.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!