fbpx

Najvažnije vesti o hotelima i odmaralištima za mesec avgusta

apartment-1899964__340

Pratite vodeće vesti o hotelima i odmaralištima koje ste možda propustili.
Ovog avgusta, industrija hotela i odmarališta videla je dosta pozitivnih najava, uključujući proširenja i nekoliko rezultata u drugom tromesečju koji dokazuju da ugostiteljski sektor ove godine nema poteškoća u oporavku od pandemije.
Marriott International nadmašio očekivanja sa rezultatima u drugom kvartalu
Rezultati kompanije Marriott International u drugom kvartalu nadmašili su očekivanja, signalizirajući stabilan rast ka potpunom oporavku, pri čemu je RevPAR, ili prihod po dostupnoj sobi, premašio nivo pre pandemije u 2019. u junu.
Playa Hotels & Resorts dodaje novu nekretninu na meksičkim Karibima u portfelj
Playa Hotels & Resorts je svom portfoliju odmarališta u Meksiku dodao porodično odmaralište Seadust Cancun, koje se nalazi u okviru hotelske zone Cancun.
IHG Hotels & Resorts predstavlja novu globalnu kampanju
IHG Hotels & Resorts pokrenuo je novu kampanju početkom avgusta fokusirajući se na iskustvo gostiju u njihovim hotelima i odmaralištima. Pod nazivom Guest Hov Iou Guest, nudi niz različitih gostiju koji uživaju u boravku u IHG Hotels & Resorts.
Hilton nastavlja širenje na Karibima i Latinskoj Americi
Hilton je dodao 11 nekretnina u svoj portfelj na Karibima i u Latinskoj Americi tokom prvih šest meseci godine, ukupno 190 nekretnina u regionu.
Rezultati rezervisanja u drugom kvartalu prevazilaze očekivanja
Booking Holdings Inc., koji poseduje Booking.com, Kaiak i Priceline, uživao je u drugom kvartalu koji je premašio očekivanja. Doneo je 34,5 milijardi dolara ukupnih rezervacija, što je povećanje od 57% u odnosu na drugi kvartal 2021
Žene lideri Avani Hotels & Resorts razbijaju stakleni plafon gostoprimstva
Avani Hotels & Resorts ističe svoje žene rukovodioce širom sveta i njihova dostignuća u nadi da će inspirisati druge kompanije da ulažu u različitost i jednakost.
Karisma Hotels & Resorts dobija sertifikat o autizmu
Većina hotela Karisma Hotels & Resorts u Meksiku je sada sertifikovana kao Autism Readi od strane Autism Double-Checked, vodeće kompanije za obuku i sertifikaciju autizma u hotelskoj industriji. Sertifikovana odmarališta uključuju Margaritaville Island Reserve Riviera Cancun, Azul Beach Resort Riviera Maia, Generations Riviera Maia, El Dorado Roiale, El Dorado Casitas Roiale, El Dorado Seaside Suites, El Dorado Maroma i Palafitos Overvaters Bungalovs.
Hyatt Hotels izveštava o snažnom drugom kvartalu
Hyatt Hotels je još jedna velika korporacija koja je prijavila snažan drugi kvartal, čiji je neto prihod iznosio 206 miliona dolara, što je zapanjujuća promena u odnosu na neto gubitak od 9 miliona dolara koji je prijavio u isto vreme prošle godine
Choice Hotels dovršava kupovinu kompanije Radisson Hotels Americas
Choice Hotels International je zvanično završio kupovinu Radisson Hotels Americas, potrošivši 675 dolara za dodavanje svojih devet brendova i 37.000 soba u ponudu korporacije u Severnoj Americi.
Preferred Hotels & Resorts integriše tri brenda u Meksiku
Preferred Hotels & Resorts, jedna od najvećih nezavisnih hotelskih grupa na svetu, dodala je još tri odmarališta u svoj portfolio u Meksiku, čime se ukupno ima 65 objekata. Među novim članovima su Grand Fiesta Americana Oakaca, Garza Blanca Resort & Spa Cancun – a Tafer Resort i HS Hotsson Hotel Guadalajara Ekpo.

Izvor: TravelPulse

Fotografija: Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!