fbpx

Najluksuzniji objekat za odmor – Zepterme

ralph-ravi-kayden-FqqiAvJejto-unsplash

Na ekskluzivnoj lokaciji u srcu Vrnjačke Banje, kompanija Zepter otpočela je izgradnju jedinstvenog kompleksa za odmor Zepterme i na taj način postala prva kompanija na našem tržištu koja je u prilici da ponudi potpuno opremljene apartmane strukture od jednosobnih do trosobnih.


Zepterme je luksuzni objekat namenjen za odmor i uživanje. Smešten je na samoj promenadi u Vrnjačkoj Banji, na površini od 30.000 kvadratnih metara i odiše besprekornim komforom i prefinjenim stilom.

Kombinacijom vrhunskog kvaliteta materijala i izvrsne funkcionalnosti, ovaj kompleks odaje harmoničan utisak i osećaj jedinstvenog doma.

Zepterme nudi moderno i kompletno opremljene apartmane nameštajem i belom tehnikom, a pored smeštajnih jedinica, poseduje i veliki broj dodatnih sadržaja, pa je svim korisnicima na raspolaganju wellness i spa zona koja se prostire na površini od 900 kvadratnih metara.


Želja da apartmani budu pogodni za savršen odmor i svakodnevno funkcionisanje pojedinca ili čitave porodice bila je ideja kojom se investitor vodio od početka projekta. Svaki od sto trideset i jednog apartmana, koliko kompleks Zepterme ima u ponudi, potpuno je opremljen najboljim materijalima – od stolarije, parketa, keramike, preko kuhinjskih elemenata, nameštaja i bele tehnike, do elektronike.


U zoni za opuštanje, kompleks poseduje teretanu koja je dostupna stanarima tokom 24 sata, slanu sobu, saunu, hamam, hidromasažne kade (Jacuzzi), tepidarium, posebno dizajniran krevet od himalajske soli, a za dodatni odmor, korisnici mogu da uživaju i u specijalnom tretmanu opuštanja plutanjem (floating therapy), kao i centrima za negu i masažu.
Kombinujući savremenu arhitekturu i modernu tehnologiju, Zepterme apartmani pružaju idealno mesto za odmor i relaksaciju, a blizina Vrnjačke Banje, koja se nalazi na samo dva i po sata vožnje od Beograda, čini ovaj kompleks idealnim za beg od užurbanog ritma grada. Jedinstvena prirodna oaza zbog svega toga najbolji je izbor za sve ljude koji sebi žele da priušte neprikosnoven mir i istinsku relaksaciju.

Izvor: eKapija

Fotografija: ilustracija, Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!