fbpx

Najlepša mesta u Bosni i Hercegovini koja trenutno nisu toliko popularna

CE1B74A3-3D9D-42C1-8A69-37581C7D5C5F

Avanturista i putopisac Robert Dacešin objavio je serijal u kojem je predstavio najlepša mesta u Bosni i Hercegovini koja, prema njegovom mišljenju, trenutno nisu toliko popularna.

“U prvom videu iz serijala o najlepšim mestima u BiH pokazaću vam prvih 10 mesta koja preporučujem za posetu. Naime, kako u ovom videu, tako i u narednim, trudio sam se da vam pokažem najbolje destinacije u BiH, kada su priroda, istorija i gastronomija u pitanju. Jer, nekako, svako mesto je posebno na svoj način i svako od nas ima određene preferencije, tako da ćete ovde zaista moći videti gotovo sva najbitnija mesta na jednom mestu u svega tri videa”, napisao je Dacešin.

Počevši od vodopada Kravica, prašume Perućice, Novog Grada i mnogih drugih mesta, putovaćete po BiH i spoznati zbog čega je ona tako posebna i lepa.

Neke od lokacija koje je predstavio u drugom delu serijala su: Vaganska pećina, koja se nalazi u podnožju planine Vitorog, vodopad Koćuša u selu Veljaci, vodopad Bliha u blizini Sanskog Mosta, Janjski otoci u Šipovu itd.

“Vjerujem da ćete videti dosta toga novog i drugačijeg. Pišite mi koje vam je omiljeno od ovih mesta s liste”, dodao je Dacešin.

U trećem delu uživaćete u obilasku vodopada Štrbački buk i Martin brod, potom obići jezero Klinje kod Gacka, a na trenutak ćete leteti i iznad Bosanskog Petrovca i uveriti se zašto ovo mesto izgleda kao s druge planete.

“Ostale lokacije neću otkrivati, ostavljam vam video da ih sami doživite i upoznate. Iako s ove tačke shvatam da postoji još toliko mesta o kojima nisam govorio, jednostavno sve nije moglo stati u ova tri videa. Ipak, pojedine lokacije o kojima nisam pisao, kao što su recimo Nacionalni park Kozara ili Tuzla, nisam nipošto zaboravio, već ću o njima uskoro snimiti posebne videe, kako bih ih predstavio na pravi način”, zaključio je Dacešin.

“Znao sam da je moja domovina jedna od najepših, ali nisam znao da poseduje sve ove lepote. Nadam se da ću posetiti sve što moja zemlja ima da pruži”, napisao je jedan korisnik YouTubea.

“Lepa vam je zemlja, ljudi. Volite je i čuvajte. Pozdrav za sve Bosance i Hercegovce”, također je jedan od komentara.

Izvor: Klix.ba

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!