fbpx

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i Montenegro Airlines nude hotelijerima formiranje paket aranžmana za spas sezone

viber_image_2020-07-09_10-15-04

Nacionalna turistička organizacija (NTO) i nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines (MA), u saradnji sa Privrednom komorom (PKCG), pokrenuli su akciju formiranja atraktivnih turističkih paket aranžmana u cilju pospešivanja turističkog prometa, shodno vanrednim okolnostima u kojima se realizuje sezona.

Iz NTO je saopšteno da je MA, u pravcu podizanja konkurentnosti, za paket aranžmane ponudio promotivne cene karata na svim raspoloživim linijama, koje važe samo uz vaučer za smeštaj, za letove iz i za Ljubljanu, Beč, Frankfurt, Dizeldorf i Hanover, od 3. avgusta i Minhen i Lajpcig, Pariz, od 25. jula i Lion, Kopenhagen i Cirih.

– Imajući u vidu da je reč o vanredno niskim cenama povratnih avio-karata, koje se kreću od 99 EUR na liniji za Ljubljanu, pa do maksimalnih 164 EUR na liniji za Pariz, sa uključenim svim taksama, pozivaju se svi zainteresovani hotelijeri u Crnoj Gori da kreiraju podjednako atraktivnu akcijsku ponudu usluga smeštaja i boravka – navedeno je u saopštenju.

Na taj način bi NTO formirala i promovisala paket aranžmane, koji će biti dostupni za prodaju svim turističkim agencijama u Crnoj Gori i partnerima na ciljnim tržištima.

– Potrebno je formirati jedinstvenu cenu za boravak na bazi polupansiona ili punog pansiona koja bi važila za period do 1. novembra i poslati NTO na e-mail adresu alijana.heco@montenegro.travel najkasnije do petka – zaključuje se u saopštenju.

Izvor: eKapija

Fotografija: ilustracija, Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!