fbpx

Na Kopaoniku niče Zoned Kop Panorama – Luksuzni apart kompleks

hotel room

Na početku vikend naselja Kopaonik niče petokrilni apart hotel Zoned Panorama sa 300 apartmana, podzemnom garažom sa 200 parking mesta i velnes spa centrom.

Investitor gradnje vredne oko 20 mil EUR je Zoned Kop Panorama doo iz Raške, a projektant Lamda Studio Novi Sad.

Zoned Panorama se, prema rečima direktora Miloša Nedića, gradi od aprila prošle godine. Na 35.000 m2 bruto površine nalaziće se i restoran, kafe bar, picerija, zatvoreni bazen, slane sobe, saune, đakuzi, teretane i dečje igraonice.

Objekat koji je spoj moderne tradicionalne i planinske arhitekture će, navodi Nedić za eKapiju, krasiti panoramski pogled iz apartmana i iz spa centra.

Apart hotel će raditi sklopu hotela Zoned koji posluje već 12 godina, a Nedić ističe da će za kupce apartmana postojati i mogućnost izdavanja apartmana preko recepcije hotela.

– Pored objekta Zoned Panorame koji planiramo da završimo početkom 2025. godine, već projektujemo još nekoliko zgrada koje će biti spojene toplom vezom, tako da će to za nekih pet do sedam godina sve biti jedan veliki kompleks pod nazivom Zoned Kop Panorama, koji će imati tri spa centra i nekoliko restorana i posetioci će moći sve da ih koriste – najavljuje Nedić.

On pojašnjava da Zoned već ima 200 izgrađenih apartmana, dva restorana i dva spa centra koji su u funkciji, ali da će pomenutom novogradnjom biti zaokružena koncepcija Panorame kao velikog, luksuznog kompleksa, koji se za sada može videti na maketi koju je izradio Modelart Arhitekti iz Novog Sada.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!