fbpx

Na Goču u planu radovi na objektima Dečjeg odmarališta, rekonstrukcija hotela Dobre vode, sređivanje skijaške staze…

clouds-4362132__340

Ukoliko to finansijske mogućnosti budu dozvolile, Kraljevčani će do kraja ove godine na Goču započeti infrastrukturne radove koji će dodatno poboljšati uslove i sadržaje na ovoj pitomoj planini poviše grada na Ibru.
Kako Novosti saznaju u Dečjem odmaralištu Goč planirani su radovi na objektima ovog odmarališta, kao i priprema projektne dokumentacije za rekonstrukciju i adaptaciju hotela Dobre vode kojim gazduje ovo gradsko preduzeće.
– Planirano je da pripremimo projektnu dokumentaciju, a da li će se radovi odvijati fazno ili u celosti, kao i kada će početi, zavisiće od finasijske pomoći kraljevačke lokalne samouprave i države – kaže Ivan Milić, direktor Dečjeg odmarališta Goč.
U planu su, prema Milićevim rečima, i izgradnja nove i zamena platna na postojećoj sportskoj balon-salisređivanje sportskih terena, izrada dokumentacije za devastiranu veliku skijašku stazu kako bi ljubitelji zimskih alpskih sportova za godinu-dve mogli ponovo da je koriste.
Uz sve to, kada konačno bude završena rekonstrukcija puta Kraljevo-Goč, osim po povoljnim cenama, ova planina svakako će biti još pristupačnija i privlačnija potencijalnim gostima.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!