fbpx

Na britanskom Channelu 4 emitovana epizoda emisije Travel Man iz Splita

Split

Britanski komičar Joe Lycett i irska komičarka, glumica te pisac s britanskom adresom, Aisling Bea, proveli su 48 sati u Splitu. Reč je o drugoj epizodi 10. sezone humoristične putopisne emisije „Travel Man: 48 hours in…“, koja je nedavno emitovana na popularnom britanskom kanalu Channel 4. 30-minutna epizoda je posvećena Splitu, popularnoj hrvatskoj destinaciji u kojoj su se glavni akteri Joe i Aisling, između ostalog, okusili u SUP-anju, posetili Froggyland, kušali splitske eno-gastronomske delicije, a uživali su i u šetnji s psima u organiziranoj turi Zaklade za zaštitu životinja Split.

„Emisija Travel Man redovno posećuje atraktivne i zanimljive svetske destinacije s kojima od ove sezone, rame uz rame, stoji i Split. Nakon dve godine s vrlo malo putovanja, epizoda Travel Mana posvećena Splitu stavlja u fokus upravo ono za čime Britanci već dugo žude, a to su letnje aktivnosti, more i kultura, a sve pod vedrim i sunčanim splitskim nebom”, izjavila je Darija Reić, direktorica Predstavništva HTZ-a u Londonu. 

Emisiju Travel Man prati preko 2 miliona gledalaca u Velikoj Britaniji, uz dodatni višemilionski odjek u zemljama kao što su SAD, Kanada, Australija i Indija.

Dodajmo kako je epizoda u Splitu snimljena uz saradnju i pomoć Hrvatske turističke zajednice te uz podršku TZ Splitsko-dalmatinske županije i TZ grada Splita.

Autor: Hrvatska turistička zajednica

Fotografija: Hrvatska turistička zajednica

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!