fbpx

MTTT: Vrnjačka Banja je primer kako se razvija turistički brend

Lovefest

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija, Tatjana Matić posetila je Vrnjačku Banju i 14. izdanje festivala Lovefest, koji je zvanično počeo 5. avgusta. – Napisano je na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

”Vrnjačka Banja je već regionalni turistički brend, koji se pozicionira i u evropskim okvirima i daje primer drugim destinacijama u našoj zemlji na koji način se razvija turistički brend i proizvod”, rekla je Matić. – Navodi se na zvaničnom sajtu Ministarstva.

Matić je takođe istakla da je Lovefest manifestacija od velikog značaja i da je za poslednjih deceniju i po trajanja u velikoj meri doprinela razvoju turizma Vrnjačke Banje. Ovom prilikom čestitala je organizatorima na sjajnoj organizaciji i merama zaštite koje sprovode u pandemijskim uslovima. – Navedeno je na sajtu MTTT.

”Vrsta organizacije i protokola na festivalu Lovefest, kada govorimo o zaštiti od KOVID-19, ključna je i trebalo bi da se primenjuje prilikom organizovanja svih manifestacija u Srbiji u budućem periodu”, izjavila je Matić. – Napisano je na sajtu Ministarstva.

Tokom posete festivala, ministarka je obišla i punktove za izradu brzih antigenskih testova, gde je tokom dana bilo testirano preko 6000 mladih ljudi, od kojih je samo 8 bilo pozitivno. – Navodi se na sajtu MTTT.

Dodala je i da je ovo dokaz da je u kontrolisanim uslovima moguće organizovati događaje i manifestacije koji našu turističku ponudu čine bogatijom i ujedno doprineti podizanju svesti, pogotovo kod mladih ljudi, o neophodnosti vakcinacije kako bismo mogli da učestvujemo u manifestacijama poput ove. – Piše na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je u periodu 2015-2021. godine za projekte razvoja turizma u Vrnjačkoj banji ukupno opredelilo 207 miliona dinara. – Piše na zvaničnom sajtu MTTT.

Izvor: Ministarstvo tgovine, turizma i telekomunikacija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!