fbpx

MK Grupa ulaže 6,5 mil EUR u renoviranje hotela Kempinski Palace u Portorožu

poskupljenje

MK Grupa, jedan od regionalnih lidera u turizmu, uložiće 6,5 mil EUR u renoviranje svog hotela Kempinski Palace Portorož u Sloveniji.

Ove godine će 3,5 mil EUR biti uloženo u renoviranje 78 soba modernog dela hotela, za šta se očekuje da će biti završeno do kasnog proleća. Sobe će biti u potpunosti redizajnirane u minimalističkom, modernom stilu, a poseban akcenat će biti na opremi i IT infrastrukturi. Konferencijski centar će biti adaptiran kako bi odgovorio na potrebe savremenih multimedijalnih sastanaka. Wellness zona i fitnes sala će takođe biti redizajnirane i proširene.

U naredne dve godine MK Grupa će uložiti dodatnih 3 mil EUR u renoviranje ostatka hotela, navodi se na sajtu Grupacije.

– Renoviranje hotela ima za cilj još veće poboljšanje kvaliteta usluge i sadržaja kako bismo osigurali maksimalno zadovoljstvo naših gostiju – kaže Kai Behrens, generalni direktor Kempinski Palace Portorož.

Hotel je, navodi se u saopštenju, prošle godine proglašen za najbolji u Sloveniji, a nedavno je dobio i priznanje za “Najbolji hotel za sastanke”.

– I uz brojna priznanja nastavljamo da ulažemo jer želimo da budemo najbolji ne samo u Sloveniji već́ i u širem regionu, a renoviranje nam to omogućava. Zadovoljni smo što i MK Grupa vidi isti potencijal za dalji rast i širenje poslovanja – izjavio je Behrens.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!