fbpx

Marina Maljurić izabrana za govornika na svetskoj konferenciji Women of Wisdom

107608399_1397327940468469_6749126862649622847_o

Marina Maljurić, direktorka programa MEKST Konferencije izabrana je za predavača na vodećoj svetskoj konferenciji za žene lidere, Women of Wisdom.

Women of Wisdom konferencija će se održati 25, 26. i 27.02.2021. u mestu Cascais u blizini Lisabona. Marina Maljurić će svoje predavanje na prestižnoj konferenciji održati na temu “Način komunikacije i marketinški alati koji su izgradili najveću turističku konferenciju u balkanskom regionu”.

Konferencija će obuhvatiti sledeće teme:
-Liderstvo
-Veštine
-Marketing i komunikacija
-Zdravlje i wellness

Marinina karijera menadžera organizacije događaja na konferencijama u oblasti turizma, hotelijerstva i digitalnog marketinga započeta je tokom njenih diplomskih studija Menadžmenta i poslovanja u turizmu. Nakon diplomiranja, njen rad se nastavio u istom smeru i doveo je do mesta direktorke programa konferencija koje okupljaju od 200 do 1100 učesnika. Najveća je MEKST konferencija koja se svake godine održava u Novom Sadu sa više od 1000 učesnika iz 15 evropskih zemalja. Marina je takođe direktor programa međunarodne naučne Future Tourism Konferecije koja se održava svake godine u Budvi a svoje znanje prenela je i na organizaciju međunardonog ScoSym Symposium-a na istoj poziciji. Rad kao menadžer za promociju i razvoj turističkih proizvoda u Turističkoj organizaciji Grada Novog Sada pomogao joj je da stekne više iskustva u marketingu i promociji.

Izvor: Turistički žurnal

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!