fbpx

Madrid postaje svetska prestonica luksuznog turizma

jorge-fernandez-salas-ChSZETOal-I-unsplash

Od 5. do 7. oktobra 2022. Madrid će ponovo postati svetska prestonica luksuznog turizma. Proslavljajući drugo izdanje Forward_MAD-a, Madrid obnavlja svoju posvećenost razvoju održivog modela turizma visokog uticaja, u kojem njegovo istorijsko i kulturno nasleđe zauzima centralno mesto.

Dva dana profesionalci iz turističke industrije, kao što su turističke agencije, investicioni fondovi, hotelijeri, transportne kompanije, pružaoci tura i drugih aktivnosti, zajedno sa medijima, sastaće se u Madridu kako bi razgovarali o trendovima i strategijama za pretvaranje grada u grad sa velikim uticajem.

Između ostalih dešavanja koja će se desiti na manifestaciji, biće objavljeni novi proizvodi i usluge koji će upotpuniti ponudu koja je dostupna turistima koji troše više i rezervišu duži boravak.

Pored toga, koncepti regenerativnog turizma i otisci održivosti biće ugrađeni kao kamen temeljac ovog turističkog segmenta uz diskusiju o novim trendovima, izazovima sa kojima se suočavaju i mogućnostima koje oni predstavljaju.

Forward_MAD je održao svoje prvo izdanje u Madridu prošle godine od 13. do 15. oktobra.
Učestvovalo je više od 200 profesionalaca međunarodne turističke industrije koji predstavljaju više od 150 kompanija u segmentu luksuznog turizma iz 30 zemalja.

Izvor: Travel Daily News

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!