fbpx

Luksuzni ski-rizort Viceroy Kopaonik otvara se 15. juna

hotel-1330850_1280

Hotel i ski-rizort Viceroy Kopaonik Serbia otvara se zvanično 15. juna, a prve goste dočekaće već dan kasnije, najavio je generalni direktor hotela Goran Kovačević.

Kopaonik je prva evropska destinacija čuvene internacionalne hotelske grupacije Viceroy, a tokom leta sledi otvaranje hotela u Portugaliji.

– Nije isključeno da u narednom periodu dobijemo još neki objekat u Srbiji, Beogradu ili regionu – rekao je Kovačević.

Ovaj ski rizort ima 119 soba različitih struktura, a prema Kovačevićevim rečima prvi je u potpunosti ski-in ski-out rizort na Kopaoniku.

Pored recepcije i lobija nalazi se i biblioteka, a hotel poseduje i tri konferencijske i sale za sastanke, kao i spa centar i bazene i tri restorana.

– Gosti već mogu da bukiraju smeštaj za letnju, ali i za zimsku sezonu i već imamo prve rezervacije – naglasio je Kovačević.

Hotel će imati oko 150 zaposlenih u sezoni.

Bil Volš (Bill Walshe), izvršni direktor kompanije Viceroy Hotels & Resorts sa sedišem u Los Anđelesu istakao je da iskustvo koje će gostima pružati u hotelu na Kopaoniku neće bi “ni nalik dosadašnjoj ponudi u Srbiji”.

– To je najbolje ski-in, ski-out iskustvo koje možete da zamislite. Iskustvo sa infuzijom Kalifornije i Holivuda – rekao je Volš.

I. Milovanović

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!