fbpx

Linija New York – Dubrovnik sledećeg leta u prometu dva meseca duže nego ove godine

airplane-2619434_1920

Nakon letne sezone u kojoj je United Airlines pokrenuo liniju između New Yorka i Dubrovnika, američki avioprevoznik već sada najavljuje više letova prema Vazdušnoj luci Dubrovnik u sledećoj letnoj sezoni.

Kako javlja portal Croatian Aviation, potaknut odličnim interesom na ovoj liniji, United Airlines u sledećoj letnoj sezoni planira obaviti prvi let između Dubrovnika i New Yorka već krajem maja.

Ove je letne sezone zadnji let obavljen na samom početku oktobra, a za sledeću godinu United planira redovne operacije sve do samog kraja oktobra. Time će ova linija sledećeg leta biti u prometu puna dva meseca duže u odnosu na ovu sezonu.

“Za razliku od Uniteda, Delta Air Lines, koja je takođe ovog leta prometovala redovno između New Yorka i Dubrovnika, još nije pustila u prodaju karte na ovoj liniji za sledeću letnu sezonu, no još uvek ima vremena za to. U slučaju da se to i ne dogodi, postoji mogućnost da će United reagovati i povećati kapacitet prema Dubrovniku, ili uvođenjem većeg tipa aviona ili povećanjem nedeljnih rotacija” navode s portala Croatian Aviation.

Izvor: HrTurizam

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!