fbpx

Letovanje u Turističkom naselju Slovenska plaža u Budvi

BUdva

Za sve koji žele odmor u srcu Budve, nadomak mora, uz raznovrsne hotelske sadržaje – otvorene bazene, restorane, barove, salone lepote, teniske terene, zabavne i rekreativne aktivnosti, onda je Turistički rizort Slovenska plaža i ovog leta pravi izbor.

Zbog svoje prostranosti i njegovanih zelenih površina, Slovenska plaža se često naziva “zelenom oazom” Budve i kao takva pruža gostima svakodnevnu dozu svežeg vazduha, mira i odmora, kao i odlične uslove za rad putem interneta.

Za sve one koji planiraju svoj odmor u junu Rizort Slovenska plaža pripremila je super ponudu – boravak po ceni već od 41 evra po osobi dnevno za uslugu polupansiona i besplatan boravak za deca do deset godina.

Slovenska plaža je svojevrsni brend Hotelske grupe Budvanska rivijera prisutan na turističkom tržištu već 40 godina. Izgrađena u stilu malog mediteranskog grada, Slovenska plaža odiše ljubavlju prema moru, zahvalnošću prirodi kao i zahvalnošću domaćina gostima koji su odabrali da tu provedu svoje dragoceno vreme.

Više informacija o ponudama hotelskog rizorta Slovenska plaža za predstojeće leto možete dobiti putem telefona: +382 68 505 405 i email adrese: reservations@budvanskarivijera.co.me

Izvor: eKapija.com

Fotografija: Unsplash.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!