fbpx

Kreće izgradnja hotela sa pet zvezdica na Crvenoj glavici u Budvi – Vrednost 60 mil EUR

montenegro-4404726_1920

Kreće izgradnja novog hotela sa pet zvezdica na Crvenoj glavici u Budvi, čija vrednost će iznositi 60 mil EUR, a investitor je ruska kompanija Dobrov & Family Group. Plan je da hotel bude završen do 2024. godine.

Kako je saopšteno, predstavnici kompanije upoznali su potpredsednika Vlade Dritana Abazovića sa planom realizacije projekta na Crvenoj glavici i benefitima koje će izgradnja tog hotelskog kompleksa doneti za sveukupnu turističku ponudu Budve i crnogorskog primorja.

– Ukoliko realizacija bude išla planiranim tokom novi prestižni hotel može biti završen do kraja 2024. godine – navodi se u saopštenju.

Predstavnici investitora rekli su i da postoji mogućnost uspostavljanje saradnje sa jednim od najvećih hotelskih brendova koji bi upravljao kompleksom na Crvenoj glavici.

Abazović je istakao da će izgradnja prestižnog hotelskog kompleksa na Crvenoj glavici doneti nove vrednosti u turizmu Crne Gore, posebno imajući u vidu značaj turizma kao jedne od najvažnijih privrednih grana Crne Gore.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!