fbpx

Krajem 2021. završetak apartmanskog dela kompleksa Snježna dolina na Jahorini – Otvaranje hotela u martu 2023.

hotel room

Apartmansko-hotelski kompleks Snježna dolina, čija gradnja uveliko traje, biće kompletno završen u martu 2023. godine, rekli su iz agencije Stanpromet, koja je eksluzivni zastupnik prodaje apartmana u budućem kompleksu.

Najpre će apartmanski deo biti gotov krajem 2021. godine, tačnije 31. decembra, a hotel u martu 2023.

Kompleks je smešten u naselju Obućina bare, na 1.595 metara nadmorske visine. Na samo 30 metara od budućeg rizorta nalazi se ski staza koja je povezana sa drugim stazama i ski lift sa rasvetom, sistemom veštačkog osneživanja kao i poligon za decu.

U toku je i gradnja žičare u režiji OC Jahorina, koja će biti puštena u rad ove jeseni.

Sa svoja dva dela budući kompleks činiće jedninstvenu celinu. Prvi deo je apartmanski, sa sedam lamela/zgrada (četiri sprata plus povučena etaža), a prekoputa je predviđen moderni hotel sa svim sadržajima po uzoru na najbolje svetske ski rizorte, plus četiri hotelske zgrade sa apartmanima.

Kako su pojasnili iz Stanprometa, ovaj kompleks uz hotel od pet zvezdica nudi i unutrašnji bazen, velnes, fitnes i SPA centar od 1.000 m2, igraonice, sadržaj za rekreaciju sa stazama za šetanje, restoranom i gastro barom, sa više od 400 parking mesta na -1 podzemnoj etaži hotelskog dela.

Uz apartmane su projektovane i skijašnice koje se dodatno kupuju. Predviđen je i dovoljan broj parking mesta vlasnicima i posjetiocima uz opciju iznajmljivanja na -1 podzemnoj etaži rizorta.

– Sveukupno ovde će biti više od 250 apartmana i 400 soba na 30.000 m2. Apartmani u zgradama će biti kvadrature od 31 do 69 m2 po ceni od 2.100 i 2.200 EUR plus PDV po kvadratu – kažu iz Stanprometa.

Projekat kompleksa je radio UNIS Institut. Gradnja je počela krajem 2020. godine.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!