fbpx

KONKURS ZA TALENTE: TOYP 2021

B7A8B3CE-C440-48F7-9800-AFE074779272

Program TOYP ima dugu tradiciju koja potiče s početka 20. veka i od tada pa sve do danas neometano ispunjava svoju misiju okupljanja istaknutih mladih lidera na jednom mestu. Sam program rodio se iz ideje da mladi ljudi, uspešni u svojim oblastima, kao izvanredni primeri podstaknu druge mlade ljude da preuzmu inicijativu za stvaranje pozitivnih promena u svojoj životnoj zajednici. 

Ukoliko imate između 18 i 40 godina i smatrate da ste svojim dosadašnjim radom doprineli zajednici i ljudima oko Vas u nekoj od sledećih oblasti, pozivamo Vas da se prijavite kako bismo svi prepoznali Vaše zalaganje!

  • Poslovno, ekonomsko i/ili preduzetničko dostignuće
  • Doprinos deci, miru u svetu i/ili ljudskim pravima
  • Naučni i/ili tehnološki razvoj
  • Humanitarno i/ili volontersko liderstvo

Ovaj program namenjen je promociji mladih ljudi, gde će oni dobiti prostor za prikaz svojih zalaganja i dostignuća, a naš cilj je da najboljima omogućimo da budu zapaženi ne samo na lokalnom, već i na međunarodnom nivou.

Aplikacije traju u periodu od 5. do 18. aprila. Kandidati se mogu prijaviti sami, ili ih neko može nominovati popunjavanjem prijave . Stvarajmo zajedno mogućnosti za bolju životnu zajednicu, prepoznajmo lidere oko sebe!

Izvor: TOYP 2021 – JCI Serbia

Fotografija: TOYP 2021 – JCI Serbia

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!