fbpx

Konferencija “Wave for Tourism” od 30. septembra do 03. oktobra u Opatiji

Wave for tourism

Konferencija “Wave for Tourism” održava se prvi put, na inicijativu studenata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, u periodu od 30. septembra do 03. oktobra. 2021. godine u Opatiji.

Vizija konferencije je pozicionirati se kao visoko kvalitetna studentska konferencija u području turizma, ali i njemu srodnih područja kako na regionalnom tako i na međunarodnom nivou.

Misija je omogućiti studentima turizma i srodnih područja umrežavanje, prenos znanja, upoznavanje eminentnih stručnjaka te aktivnu participaciju u kreiranju turizma 21. veka.

Cilj konferencije je ponuditi nova znanja i iskustva renomiranih stručnjaka iz područja turizma, hotelijerstva, marketinga, prodaje, menadžmenta i održivog razvoja.

Organizacioni tim konferencije podeljen je u četiri grupe: sport i zabava, marketing, ljudski potencijali i program. Uz studente, organizacioni tim čine i mentori, odnosno profesori i asistenti koji su potpora studentima.

Konferencija pruža mogućnost sticanja znanja i veština iz četiri područja: digitalni turizam, održivi turizam, luksuzni turizam te marketing, a učesnici će imati priliku slušati predavanja 16 stručnjaka iz navedenih područja.

Neka od imena predavača su Nedo Pinezić, Nela Dunato, Adriano Požarić, Tomislav Pancirov, Katarina Larisa Ham te Zara Hrvatin, dok će moderator konferencije biti Maja Lena Lopatny.

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!