fbpx

Koncert “Mir, ljubav, nada” u ponedeljak u Pozorištu na Terazijama 

18E2B1EB-A734-4EF2-BEBC-E465DF959E2A

Koncert “Mir, ljubav, nada” biće održan u ponedeljak, 12. decembra, u 20 časova u Pozorištu na Terazijama. Humanitarno muzičko veče je prilika da publika uživa, ali i da obraduje decu u Zvečanskoj, jer je prihod od kupljenih karata namenjen njima. Karte se mogu kupiti na biletarnici pozorišta ili onlajn (pozoristeterazije.com) po ceni od 500 i 800 dinara, prenosi Beoinfo. 
Koncertni program je kolaž duhovne, tradicionalne i moderne muzike, a zamišljen je na srpskom, hebrejskom, ladinu, jidišu, engleskom, nemačkom, latinskom, španskom, staroslovenskom i hrvatskom jeziku. Koncert je zamišljen da slavi praznike i gradi interkulturni dijalog, prijateljstvo, preplitanje tradicija, donosi toplinu, svetlost i mirise praznika, poziva na mir i ljubav. 
Kompozicije će pod dirigentskom palicom Bojane Radivojević izvoditi Đorđe Perović (uz zvuke klavira), Miloš Punišić (na harmonici), na klarinetu Duško Stamenković, na gitari Zoran Veljković. Dušan Petrović nastupiće na udaraljkama, Jelena Pejanović na violini. Solističke numere izvode Jelena Škorić, Đorđe Nenić, Dine Sajeh.
Firme: Pozorište na Terazijama Beograd

Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay


PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!