fbpx

Koliko košta odmor na egzotičnim destinacijama?

pexels-asad-photo-maldives-1268855

Pravo je vreme za razmišljanje o dalekim destinacijama. Ne samo da je na njima moguće uživati u kupanju već se one smatraju pravom egzotikom i idealne su za beg na odmor.

Dominikanska Republika

Bele peščane plaže, idealna temperatura mora i vazduha, koje se ne razlikuju puno i ekskluzivni smeštajni objekti, osnovne su karakteristike ove destinacije.

Paket aranžman od sedam noći i All Inclusive uslugu, uz avio prevoz se kreće u osnovnoj tarifi između 1.500 i 1.700 evra. Trenutno najskuplji paket aranžman za ovu destinaciju iznosi nešto više od 2.500 evra po osobi.

Maldivi

Grupa ostrva koje zapljuskuju vode Indijskog okeana jedna je od najpoznatijih egzotičnih destinacija. U najmanjoj zemlji na tlu Azije nalaze se brojna koralna ostrva, od kojih se neka nalaze na nadmorskoj visini nižoj od jednog metra, pa se zato Maldivi smatraju i najnižom zemljom na svetu.

Cene aranžmana za Maldive u nastupajućem periodu kreću se od oko 1.500 do oko 2.100 evra. U cenu je osim avio-karata i taksi, uz pripadajuće transfere, uračunato i sedam noćenja na bazi polupansiona u odabranom smeštaju. Ekskluzivniji smeštajni objekti u okviru tih paket aranžmana mogu koštati i više od 7.000 evra.

Meksiko

Počev od oko 1.600 evra pa do 2.700 evra košta po osobi osnovni paket, koji osim sedam noćenja u izabranom hotelu na bazi usluge All Inclusive uključuje i avionski prevoz, uz sve pripadajuće takse i transfere predviđene programom. Oko 4.000 evra iznosi sve to, ali u jednom od najekskluzivnijih meksičkih hotela sa šest zvezdica.

Sejšeli

Više od stotinu ostrva u Indijskom okeanu čine Sejšelski arhipelag. Osim po tirkizno plavom moru i plažama prekrivenim belim peskom, Sejšeli su poznati i po crnim stenama, budući da su neka od ostrva i granitnog porekla.

Cene paket aranžmana kreću se od oko 930 evra po osobi do nešto više od 1.550 evra. Cena je bazirana na usluzi sedam noćenja sa doručkom.

Izuzev avio-karte sa svim pripadajućim taksama, u cijenu su uključeni i transferi koji su u skladu sa programom aranžmana. U zavisnosti od izbora smeštaja, predviđena je i mogućnost doplate za uslugu polupansiona u iznosu od oko 150 do oko 260 evra.

Zanzibar

Od oko 1.200 evra po osobi do oko 1.600 evra košta osnovni paket aranžman za Zanzibar. Sem sedam polupansiona, u cenu je uračunat i avio-prevoz sa pripadajućim taksama.

Ukoliko je u pitanju luksuzniji smeštaj i usluga na bazi All Inclusive, cene se kreću od oko 1.600 do oko 2.000 evra, a u jednom od najluksuznijih smeštaja cena paket aranžmana iznosi nešto manje od 2.800 evra. Troškovi vize iznose 50 američkih dolara.

Izvor: eKapija

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!