fbpx

Koje povoljnosti možete ostvariti ukoliko putujete u Dubai tokom leta?

dubai-gaab438a34_1920

Emirates boarding karta je više od putne isprave ili uspomene za putovanje, ona je takođe ključ za najbolje ponude u Dubaiju ovog leta! Tokom pet meseci, počevši od 1. maja do 30. septembra, Emirates otključava još više ponuda za sve svoje klijente koji stižu ili svraćaju u Dubai sa svojom My Emirates Summer Pass.

Klijenti Emiratesa mogu jednostavno da pokažu svoju kartu za ukrcavanje i važeći oblik identifikacije stotinama maloprodajnih, rekreacijskih i restoranskih objekata kako bi uživali u fantastičnim popustima širom Dubaija. Pored toga, tokom maja, oni koji slete u Dubai mogu da uživaju u besplatnom krstarenju Dubai Marinom, koje pruža nenadmašan panoramski pogled na jedan od najpoznatijih obrisa grada iz Arapskog zaliva.

Prethodne rezervacije nisu potrebne za besplatnu kartu za jedan ulaz za jednosatno krstarenje Marina Sightseeing Tour Dubai-a. Klijent Emiratesa samo treba da pokaže važeću kartu za ukrcavanje, digitalnu ili papirnu, na šalteru za prodaju karata na dan korišćenja, kao i dokaz identiteta. Krstarenje važi samo od 1. do 31. maja od 10 do 16 časova.

Stanovnici UAE i državljani koji se vraćaju kući u Dubai na Emirates tokom promotivnog perioda takođe mogu imati koristi od fantastičnih ponuda u okviru My Emirates Summer Pass-a. Poseta prijateljima i porodici takođe može da iskoristi ponude u prodajnim mestima vrhunskih dizajnerskih brendova kao što su Calvin Klein i Tommy Hilfiger ili da se poprskaju u Bath & Body Works. Porodice mogu uštedeti i pobediti letnju vrućinu u Atlantis Aquaventure ili se oznojiti na nekim od adrenalinskih atrakcija u IMG World of Adventure.

Parovi koji bi voleli mirno popodne u banji mogu da se prepuste u Sofitel Spa sa L’Occitane-om ili da vide arapskog oriksa na zalasku sunca dok idu u privatni pustinjski safari uz Arabian Adventures.

Odmor u Dubaiju nije potpun bez obilaska grada autobusom za razgledanje grada koji ima pravo na popust ili snimanje istorijskog Dubai Creek-a na krstarenju pre nego što uštedite do 20 odsto na hrani i pićima u bilo kom od hotela Rove. Accor Hotels takođe nudi 20 posto popusta na hranu i piće kada se predstavi My Emirates Pass.

Dubai je pravo mesto za ovu letnju sezonu. Pored uzbudljivog kalendara svetske kulture, kupovine i gastronomije, The Dubai Summer Surprises, jedan od glavnih događaja za kupovinu i zabavu u gradu, takođe će se odvijati sa prepunim nizom događaja i porodičnih aktivnosti, ekskluzivnim kupovinskim ponudama, zabavna takmičenja i kupujte i osvajajte promocije.

Izvor: Travel Daily News

Fotografija: Pixabay.com

PODELITE TEKST

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MOŽDA VAM SE SVIDI

No Content Available

IZDVOJENO

zapratite nas

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa aktuelnostima iz sveta turizma

about-img.jpg

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu turizma!